Aranjează-ți un voiaj cu MAM Bricolaj!

În 2022, MAM Bricolaj aniversează 11 ani de la deschiderea primului magazin și pune la bătaie 11 sejururi la munte odată cu debutul vacanței mari. Premiile se acordă săptămânal printr-o tragere la sorți la care pot participa clienții care au făcut achiziții de minim 250 de lei în magazinele fizice MAM Bricolaj.

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj este preocupat de confortul clienților săi nu numai la domiciliu, dar și în vacanță. Astfel, în perioada 13 iunie – 28 august, retailer-ul desfășoară campania „MAMrelaxat” prin care va dărui săptămânal o vacanță la munte unui client norocos. Pachetele turistice cadou includ cazare pentru trei nopți la Family Hotel Arnica*** Moieciu și demipensiune pentru o familie (2 adulți + 2 copii).

Premiul se acordă prin tragere la sorți, iar la campanie pot participa, prin intermediul unui talon dedicat, clienții care au făcut cumpărături de minim 250 de lei în magazinele fizice MAM Bricolaj în decursul unei săptămâni. Înscrierile la tombolă se fac de luni până duminică, urmând ca taloanele introduse în urnele celor trei magazine MAM Bricolaj – Morarilor, Ghencea și Luică – să fie puse laolaltă pentru extragerea de la începutul săptămânii următoare.

„Din cauza situației economice dificile, vedem tot mai des cazuri în care clienții noștri au trebuit să aleagă între a-și renova casa și a petrece câteva zile de relaxare într-o destinație turistică. Într-o majoritate covârșitoare, au ales să-și cheltuiască economiile pe proiecte de amenajare a domiciliului, amânând călătoriile de plăcere. Astfel, am hotărât să le oferim clienților noștri o șansă la petrecerea unui concediu de trei stele împreună cu familia, câteva zile de relaxare în care să-și reîncarce bateriile și să-și împrospăteze ideile pentru tot ceea ce și-au propus să îmbunătățească acasă”, a declarat Ioana Găvan, director de marketing MAM Bricolaj.

Aflat într-o zonă superbă, cu o panoramă deosebită spre Munții Bucegi și Piatra Craiului, Family Hotel Arnica*** Moieciu oferă o mulțime de facilități pentru familii: tiroliană, loc de joacă pentru copii, sală de biliard, ping-pong și hochei de masă, posibilitatea de a organiza trasee montane. Este locul ideal pentru relaxare în cuplu sau alături de copii.

Câștigătorii din campania „MAMrelaxat” vor stabili perioada sejurului împreună cu reprezentanții unității de cazare, în funcție de disponibilități. Pachetul turistic poate fi exercitat până la data de 20 decembrie 2022.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea. Compania a raportat o cifră de afaceri de 24,9 milioane de lei la încheierea primului semestru al 2021, cu 47,7% mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Din luna ianuarie 2021, MAM Bricolaj este listat la Bursa de Valori București.

Website: https://webshop.mam-bricolaj.ro/acasa

mambricolaj, constructii, oferte, casa

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu. Depinde de personalitatea și stilul fiecăruia, așa e?
În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.
Achizitionarea produselor pentru micut este unul complex si care necesita informare in prealabil.
În fiecare an, vara are un impact semnificativ asupra pielii și părului. Ritualul zilnic de îngrijire reprezintă o provocare mai ales când vine vorba de tranzițiile sezoniere. Pielea și părul reflectă modificările în armonie cu anotimpurile, așadar rutina z
În Anul Centenarului Încoronării, editura Librex continuă seria cărților Reginei Maria cu „Țara pe care o iubesc”, un roman sfâșietor, dar totodată plin de frumusețe și emoție.