”Ascensiunea”, jurnal de drumeție pentru familiile pasionate de munte

Jurnalul de drumeții montane vine în ajutorul familiilor care vor să își petreacă vacanțele la munte și  care vor să cunoască și să exploreze trasee montane. Acestea vor regăsi în acest jurnal informații despre nivelul de dificultate al fiecărui traseu, durată, hărți de orientare și informații esențiale pentru pregătirea corectă a excursiilor.

Vrem să încurajăm turismul montan, dar mai mult vrem ca familiile și copiii să exploreze muntele și să interacționeze cu natura. Această broșură online va fi disponibilă tuturor celor care ajung la munte sau plănuiesc o excursie pentru a parcurge trasee montane. Jurnalul de drumeție va putea fi descărcat și folosit de pe telefoanele mobile. Este un jurnal cu trasee ușoare și medii pentru familii cu copii și începători în drumeții montane ”, spune Nicoleta Bogdan, reprezentantul hotelului Carmen.

Jurnalul de drumeție ”Ascensiunea” cuprinde doisprezece trasee montane ușoare și medii din patru masive cu plecare din Predeal. Cele mai multe trasee trec prin munții Baiului, Bucegi, Piatra Mare și Postăvaru.

La fiecare traseu, cititorii vor găsi informații despre caracteristicile geografice ale zonei, dar și despre cabanele și refugiile pe care călătorii le vor întâlni în drumețiile montane.

Lansarea jurnalului face parte din campania demarată de Hotelul Carmen pentru promovarea stațiunilor montane din România.

Jurnalul de drumeții montane ”Ascensiunea” este disponibil gratuit pe site-ul hotelului.

DATE DE CONTACT

Nume: Antonina
Functie: PR Executive
Email: antonina@creative-communication.ro
Telefon: 743078803
Website: https://hotelcarmenpredeal.ro/
Cuvinte cheie: Jurnal de drumetie, hotel carmen, trasee montane pentru familie

Alte Comunicate de presa de 343 :