Ateliere de limba engleză gratuite, online, pentru copiii cadrelor medicale din România

Reprezentanții Centrului Lingvistic Twinkle Star Iași invită părinții care lucrează în domeniul medical din România să își înscrie copiii la activități online în semn de recunoștință pentru eforturile făcute și riscurile asumate, și pentru a le oferi celor mici o alternativă utilă de petrecere a timpului liber în această perioadă dificilă. Demersul face parte dintr-un concept lansat încă de pe 11 martie ‒ We go digital TOGETHER ‒ care îndeamnă la solidaritate, calm și creativitate în folosirea resurselor online pentru a depăși împreună un moment dificil și pentru a nu spune „stop” educației chiar dacă #stămacasă.

Mesajul nostru către angajații de a căror muncă depindem, acum, cu toții 

Dacă ești cadru medical sau lucrezi în orice categorie profesională nevoită să fie pe teren în beneficiul celorlalți, îți mulțumim că în această perioadă ești „în linia întâi”! Îți mulțumim că ne ajuți pe noi și pe cei dragi nouă, știm că asta înseamnă asumarea unor riscuri crescute, sacrificii și mai puțin timp petrecut cu propria ta familie. Noi îți arătăm aprecierea noastră având și noi grijă de copiii tăi!

În martie și aprilie, profesorii Cambridge Exam Centre Twinkle Star oferă GRATUIT activități online de limba engleză copiilor are au minimum un părinte în sistemul medical. Deși #stămacasă, și noi am continuat să lucrăm în domeniul în care ne pricepem ‒ engleza învățată prin metode interactive ‒ și am creat câteva ateliere gratuite, deschise atât pentru cursanții noștri, cât și pentru copiii ai căror părinți-eroi nu își permit să stea acasă.

Sălile noastre virtuale sunt la fel de prietenoase și distractive ca cele reale, așa că vă invităm să alegeți oricare atelier vi se potrivește și intrați cu încredere, ori de câte ori doriți:

  1. Twinkle Stories – în fiecare vineri, între 11.00 și 11.40, teacher Ramona pregătește o evadare virtuală în lumea poveștilor, o experiență relaxantă care dezvoltă atât abilitățile lingvistice, cât și imaginația copiilor. Vârsta 5-8 ani
  2. Come play Kahoot with us! – de luni până vineri, între 11.00 și 12.00, jucăm Kahoot împreună. Participanții – copii și adolescenți – spun că este „foarte, foarte tare și distractiv“. Vârsta – minim 9 ani
  3. The Speaking Club – în fiecare marți, între 12.15 și 13.15, discutăm împreună despre teme interesante doar în limba engleză și ne îmbunătățim engleza conversațională. Vârsta: minim 12 ani

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți completând formularul acesta: http://tiny.cc/atelieregratuite. Noi vă trimitem instant detalii de conectare pe email. Dacă nu găsiți email-ul in Inbox, vă rugăm să verificați în Spam sau să completați din nou formularul, verificând că adresa de email este corectă.

Stay safe! Cu drag,
Echipa Twinkle Star www.twinklestar.ro
#stamacasa

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Cristina Raciu:

Twinkle Star Piatra Neamț a pregătit pentru vara aceasta o serie de activități gratuite online la care se pot înscrie copiii și adolescenții din județul Neamț.
Părinții din întreaga țară își pot înscrie copiii și adolescenții la cursurile Școlii de Vară, în cadrul primei ediții desfășurate în premieră integral online.
Twinkle Star Exam Centre a câștigat titlul de „Cel mai Bun Centru de Pregătire Step-by-Step Cambridge din România” și de “Gold Preparation Centre”.
În martie și aprilie, profesorii Cambridge Exam Centre Twinkle Star oferă GRATUIT activități online de limba engleză.
Studenții Facultății de Litere din cadrul Universității „Al. I. Cuza” (Iași) au oportunitatea de a desfășura stagiul de practică la Twinkle Star Exam Centre.