Avantajele decorative ale sticlei vopsite

Sticla vopsita capata tot mai mult interes din partea celor care vor sa isi amenajeze interiorul locuintei sau al biroului cat mai creativ, in stil minimalist si cu accente personale. De ceva timp, sticla vopsita securizata este folosita pentru amenajarile din bai, bucatarii, birouri, clinici si spitale sau pentru placarea diverselor obiecte de mobilier.

Acestea au devenit tot mai interesate odata cu rezistenta lor la temperaturi inalte, dar si datorita proprietatilor sticlei colorate de a fi taiata in orice dimensiune sau model, avand o grosime standard de 4, 6 si 8 mm.De regula, panourile din sticla vopsita se realizeaza la comanda, in baza proiectului si a dimensiunilor dorite, astfel incat sa se incadreze perfect. Acestea se monteaza pe o suprafata plana, pe care se pune un adeziv special, fara a necesita umplerea rosturilor sau chituirea.

Ca in cazul oricaror amenajari ce implica sticla, beneficiile raman aceleasi: nu se pateaza, se curata mult mai usor ca peretii normali si este versatila. De altfe, trebuie mentionat ca pretul sticlei colorate depinde de dimensiunea sticlei, felul sticlei (sticla ultraclear este putin mai scumpa, dar si reda culorile mai bine in cazul sticlei vopsite) si de elemente de personalizare (sticla printata este mai costisitoare decat sticla vopsita cu o singura culoare).

Avantajele panourilor decorative din sticla colorata securizata

In primul rand, poti alege dintr-o larga varietate de culori. Pe langa cele de baza, producatorii de panouri din sticla vopsita iti ofera posibilitatea de a-ti crea o culoare personalizata, care sa se integreze perfect in proiectul tau. In plus, poti adauga si irizatii metalizate, pentru un aspect apropiat pietrei de munte.Indiferent de locul unde doresti un panou din sticla colorata, cu siguranta vei avea un design unic. De la desene, la imagini multicolore sau nuante unice, acestea iti vor reflecta personalitatea si vor crea o atmosfera unica oriunde doresti sa aplici acest tip de sticla.

Un alt avantaj este dat de capacitatea mare de a reflecta lumina. In baie sau bucatarie, spre deosebire de faianta clasica, panourile din sticla colorata contribuie la marirea vizuala a camerelor de mici dimensiuni, datorita faptului ca reflecta foarte frumos lumina.

Finisajele impecabile sunt un alt avantaj. Deoarece panourile din sticla colorata sunt realizate dintr-o bucata, nu este necesara umplerea rosturilor sau mascarea imbinarilor, iar spatiul unde sunt montate vor ramane perfect netede.

Pentru un efect si mai surprinzator, opteaza pentru elementele LED integrate. In Romania sunt o multitudine de firme care pot realiza, pe comanda, panouri din sticla prevazute cu becuri LED integrate, care vor ilumina blatul de lucru, usurandu-ti astfel munca in bucatarie, spre exemplu.

DATE DE CONTACT

Email: cristian.danescu@dekoflex.ro
Telefon: 733683800
Website: http://studio-vitralii.ro
Cuvinte cheie: sticla vopsita

Alte Comunicate de presa de 206 :