Avantajele rulourilor de gazon natural

Companiile specializate oferă clientilor interesati gazon rulou natural care au preturi cuprinse conform preturilor pietii, undeva in jurul valorii de 1,9 euro/mp + TVA.

O astfel de oferta este aplicata de catre comercianti , in anumiţi termeni şi condiţii, detalii in acest sens putand sa vada clientii daca acceseaza site-urile de specialitate.

In acest pret, la valoarea de mai sus, nu este inclus si costul transportului precum şi al ambalajului. Pentru a avea o ofertă de transport, clientii sunt rugati sa completeze formularele de contact dedicate in acest sens.

Daca sunt achizitionate cantităţi sub 200 mp, preţul in schimb, poate sa creasca si pana la 2,25 eur plus TVA / mp.

Rulouri de gazon natural

Gazonul care este produs in scopul obtinerii de rulouri de firmele specializate se poate obţine numai din seminţe care au fost anterior selecţionate, care sunt mature, compacte, şi au avut parte de tratamentele fitosanitare ce sunt necesare. Rulourile de gazon sunt livrate in forma paletizata.

Pentru a utiliza gazonul rulou la proiectul pe care il are orice client , specialistii in domeniu oferă inclusiv consultanţă gratuită.

Avantajele rulourilor de gazon natural

Unul dintre primele avantaje vizibile il constituie infrumuseţarea rapidă a suprafetei pe care este plasat.

Gazonul rulou este considerata varianta cea mai rapidă pentru a înverzii suprafata unui teren.

Un alt avantaj este optica atractivă. Aspectul final atunci cand se utilizeaza rulourile de gazon este acela al unuei peluze mature, care arata ca un covor verde si compact prin care nu se zareste pământul care e ca si substrat deoarece firele de iarbă snt dese, sunt uniforme si au o culoare verde închis.Flexibilitate este un alt avantaj dupa achizitionarea gazonului rulou.

Se pot înierba la fel de bine, la fel de uniform atat suprafe plane, cat si suprafete abrupte, in colturi sau curbe. Gazonul se poate chiar si decupa in jurul plantelor precum şi in jurul mobilierului de grădină in asa fel încât sa nu fie necesare lucrările suplimentare si in scopul obţinerii unui aspect final deosebit al suprafeţei amenajate.

Montajul este unul simplu şi durabil. Soluţia care consta in utilizarea rulourilor de gazon este superioada din toate punctele de vedere fata de folosirea seminţelor care pot sa lase in urma suprafete ce pot fi cu goluri inerente care trebuie apoi sa fie reînsămânţate.

Seminţele care sunt utilizate pentru gazonul rulou este produs de catre liderii mondiali care activeaza in acest domeniu.

Atunci cand se aleg rulourile de gazon, dupa montaj, posesorul lor se va bucura printre altele de :

– Un gazon instant si asta deoarece montarea lui se face într-o singură zi;

– Se poate utiliza chiar si în aceeaşi zi;

– Gazonul va avea uniformitate in ceea ce privesc firele de iarbă;

– Lipsesc in totatlitate buruienile, acestea fiind combătute aterior cu ajutorul tratamentelor periodice;

– Gazonul are rezistenţă atat la boli cat şi la dăunători;

– Gazonul are maturitate brazdele avand intre 1 si 2 ani.

În condiţiile in care se respectă indicaţiilor tehnice care sunt primite odata cu achiziţionarea atunci clintul va primii si va avea pentru o lunga perioaga un gazon deosebit, sanatos si frumos.

DATE DE CONTACT

Email: office@rulou-gazon.ro
Cuvinte cheie: rulou de gazon

Alte Comunicate de presa de 1 :