Avantajele unui gard electric pentru animale

Acesta ține la distanță posibilii prădători ce cauzează constant bătăi de cap fermierilor, practic ofera siguranta pentru animale, dar si pentru bunurile aflate pe proprietate.

Ce face un gard electric?

Transmite socuri electrice animalelor sau chiar persoanelor care se apropie de zona delimitata.

Pe de o parte, animalele vor fi mentinute in interiorul perimetrului dorit si minimizeaza riscul ca acestea sa evadeze. Pe de alta parte, neplacerea socului electric va mentine la distanta animalele si pradatorii dornici sa patrunda in spatiul pe care gardul il protejeaza.

Avantajele unui gard electric pentru animale sunt urmatoarele:

Costuri mici: un gard electric pentru animale poate da acelasi rezultat ca si gardurile clasice, ba chiar mai bun, utilizand mai putine resurse.

Usor si rapid de montat: montarea unui gard electric se face mai rapid decat construirea gardului clasic, in special pe terenuri dificile. Nu este nevoie de abilitati speciale sau de studii de electricitate atata timp cat sunt urmate niste reguli simple.

Durabil: gardurile electrice nu sunt supuse presiunii fizice de catre animal pentru ca nu pot impinge firul sau izolatorii, astfel au o viata indelungata a componentelor.

Flexibil: unul dintre cele mai mari avantaje este flexibilitatea. Nu exista metoda mai rapida si mai usoara decat gardul electric; ele sunt mutate frevcent, chiar zilnic.

Intretinere usoara si ieftina: daca gardul electric este instalat corect ne ramane decat sa verificam periodic instalatia de gard, cu ajutorul unui voltmetru, pentru a verifica daca tensiunea pe fir este corecta.

In magazinul FermAgro gasiti informatii despre acest produs, dar si sisteme si accesorii pentru gardul electric pentru animale.

Puteti achizitiona un gard electric si accesoriile necesare online de pe
https://fermagro.ro/categorie-produs/garduri-electrice/

DATE DE CONTACT

Nume: Laurentiu
Functie: Specialist produse cresterea animalelor
Email: contact@fermagro.ro
Telefon: 770936364
Website: www.fermagro.ro
Cuvinte cheie: gard electric, produse cresterea animalelor

Alte Comunicate de presa de 1049 :