B-Cure Laser Rromania va participa la Denta

B-Cure Laser România va participa, în perioada 5-7 decembrie 2019, la expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, Denta. Cu ocazia acestui eveniment, compania va expune dispozitivele medicale inovatoare B-Cure Laser Dental, destinate tratamentului durerilor dentare prin intermediul tehnologiei Soft Laser. Așteptăm pe toți specialiștii din domeniu și reprezentanții mass-media interesați pentru a descoperi o nouă modalitate de tratare a durerilor dentare, în condiții de siguranță, fără riscuri și efecte secundare, la standul 61, din Pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo. Pe durata desfășurării expoziției, orice aparat achiziționat sau comandat va beneficia de un preț promoțional.

B-Cure Laser Dental este un dispozitiv medical pentru tratarea bolilor acute și cronice ale gingiilor, precum și pentru reducerea durerii și vindecarea mai rapidă după efectuarea procedurilor dentare. Aparatul pătrunde în adâncimea țesutului gingival și în osul de sprijin al dintelui, atenuează simptomele inflamației (cum ar fi sângerarea, umflăturile și durerea) și reduce suprafața afectată. În același timp, laserul stimulează procesele de vindecare și creștere a celulelor care ajută la refacerea gingiei, întârziind deteriorarea provocată de retragerea osului și a țesutului ce susține dintele.

„B-Cure Laser Dental reprezintă o soluție modernă, simplă și sigură, pe care o punem la dispoziția stomatologilor. Aparatul favorizează procesul de recuperare a pacienților prin reducerea durerilor și a umflăturilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a reveni mai rapid la buna desfășurare a activităților cotidiene. Dispozitivul, având dimensiunea unei telecomenzi, promite tratarea durerii în cel mai facil mod posibil, prin stimularea naturală a țesutului dureros. Mai ușor de atât nu se poate”, a declarat Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions, distribuitor unic în România al produselor medicale B-Cure Laser Dental.

Aplicații clinice ale B-Cure Laser Dental:
– pregătește coroana și implantul (relaxează mușchiul după operație, reduce durerea încheieturii maxilarului, diminuează umflătura și infecția din jurul implantului);
– endodonție (reduce durerea și inflamația);
– regenerare osoasă ghidată (reduce inflamația, diminuează durerea și accelerează vindecarea);
– leziuni ale țesutului moale (sporește vindecarea și diminuează durerea);
– detartraj și chiuretaj subgingival (micșorează durerea și sporește confortul după efectuarea procedurii);
– tratează gingivita și parodontita (reduce durerea / inflamația și accelerează vindecarea);
– tratament pentru parodontitele apicale acute;
– reduce durerea facială și favorizează relaxarea musculară;
– tratează disfuncția articulației temporomandibulare (ATM) etc.

B-Cure Laser Dental, dezvoltat și brevetat în Israel, este certificat ISO și CE 0197, fiind recunoscut la nivel internațional. Recent, compania B-Cure Laser a fost prezentă în Düsseldorf (Germania), la Medica, cel mai mare târg de tehnologie medicală din lume. Aparatele sunt comercializate în România, Israel, Germania, Marea Britanie, Franța, Elveția, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore și Australia.

Cu ocazia acestei ediții a expoziției Denta, vizitatorii vor avea ocazia de a intra în contact cu specialiștii noștri, care vor oferi asistență de specialitate în ceea ce privește modul de funcționare a dispozitivelor B-Cure Laser Dental.

DATE DE CONTACT

Nume: Răzvan Popa
Email: razvan.popa@gymedicalsolutions.ro
Telefon: 745651972
Website: https://b-cure-laser.ro/
Cuvinte cheie: b cure laser, b cure laser dental, denta, romexpo, tratament durere, terapie laser dinti, stomatologie

Alte Comunicate de presa de 910 :