Back to the Office: Unde stilul întâlnește funcționalitatea

De aceea a fost concepută soluția perfectă pentru garderoba ta.

Imaginează-ți acele dimineți super matinale când întârzii pentru o întâlnire importantă, undeva în oraș, sau momentul acela când realizezi că în 10 minute o să înceapă conferința online programată. Am fost cu toții acolo și, de aceea, am creat o soluție fashion care funcționează la fel de bine ca și tine și munca pe care o depui la birou.

Pentru că este timpul să oferi un upgrade outfit-ului de birou fără niciun efort din partea ta. Te invităm în magazinele TOMMY HILFIGER unde, în perioada 27 – 29 octombrie, dacă achiziționezi o cămașă și/sau o pereche de pantaloni office, primești cadou o umbrelă cool.

De ce o umbrelă, te întrebi, așa e? Gândește-te la următoarea situație: te îndrepți spre birou, și porți cea  mai bună ținută, gata să impresionezi în acea întâlnire critică. Și apoi, începe brusc ploaia, amenințând să îți strice look-ul impecabil. Dar acest lucru nu are cum să se întâmple atât timp cât ai cu tine eleganta umbrelă TOMMY HILFIGER, primită cadou. Este accesoriul stylish, care te protejează de vremea rea, astfel încât outfit-ul rămâne intact, indiferent de condițiile meteo.

Este vorba despre a oferi un refresh întregii experiențe atunci când alegi ce să porți la birou. Cămașa perfectă și pantalonii office sunt produsele cheie pe baza cărora îți creezi look-ul. Totul la dungă, elegante și versatile, sunt item-uri cu ajutorul cărora faci tranziția cu ușurință între a fi fizic la birou și întâlnirile online.

Este timpul să fii o prezență puternică în orice sală de întâlniri intri, să impresionezi în întâlnirile virtuale și să depășești fără niciun efort granițele dintre birou și acasă. Fii gata să cucerești fiecare zi a săptămânii, prin stil și funcționalitate.

Actualizează-ți garderoba pentru birou începând de astăzi, cu piesele atemporale TOMMY HILFIGER și poartă cu plăcere și folos umbrela pe care o primești gratuit – pentru că job-ul în sistem hibrid înseamnă să îmbrățișezi schimbarea cu stil.

Oferta este disponibilă în toate magazinele TOMMY HILFIGER din România, din București Mall-Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova, în perioada 27 – 29 Octombrie, în limita stocului disponibil.

 

Despre SARKK

 

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

 

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

 

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Website: https://ro.tommy.com/ro/

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Pe 25 noiembrie, începând cu ora 15, într-un cadrul artistic, la Artmark (strada C.A.Rosetti nr.5), sunteți invitați la o experiență inedită: veți fi martori la lansarea unei noi metode psihologice, create de două psihoterapeute din România!
Obezitatea și excesul de greutate sunt probleme majore de sănătate și principalele cauze de deces care pot fi prevenite în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare.
Sărbătorile de iarnă la munte aduc cu ele o aură de farmec și bucurie, completată de peisaje spectaculoase, sporturi de iarnă și tradiții.
În această săptămână, Angeline Cake Boutique dă startul trendului New York Cookie și în România cu o familie absolut delicioasă de mega-fursecuri!
Trandafirii au fost întotdeauna considerați simboluri ai frumuseții și iubirii, iar în Spania, aceste flori au o istorie bogată și o semnificație specială.