Balustrade fier forjat cu Advar.ro

Momentul ideal al montajului unei balustrade din fier forjat este in perioada finisajelor, inainte de a se pune lavabil.

Daca se alege sistemul de montaj in lateral, bine ar fi ca finisajul sa se executate.

Firmele de specialitate au echipe profesioniste, dinamice si tanare, deschise precum si temeinic pregatite pentru a lucra in domeniul amplasarii balustradelor la scarile din lemn, echipe care stau tot timpul la dispozitia clientilor pentru a pune in executie toate cerintele si dorintele clientilor in ceea ce priveste executia balustradelor.

Pentru executia montajului lateral e necesar sa existe intre cele doua rampe, un spatiu de minim 15 cm. Termenul de executie al unei lucrari de acest gen este de aproximativ 10 zile lucratoare, lucrare la care specialistii in montaj ofera o garantie de aproximativ 6 ani.

Design si siguranta

Pentru ca rezultatul colaborarii dintre clienti si specialisti sa fie in concordanta cu asteptarile pe care le au clientii, firmele de specialitate pun la dispozitia acestora urmatoarele facilitati:

-Acordarea unei atentii deosebite materialelor din care se executa balustradele de fier forjat , materiale care trebuie sa fie de cea mai buna calitate;

-Acorda o deosebita atentie aspectelor ce sunt legate de siguranta, pentru a oferii la final un nivel de securitate al punctelor de prindere, la un nivel cat mai inalt.

-Specialistii vin cu idei noi mereu, in functie de aspectul pe care il are casa de usi si de mobila.

Firmele de specialitate executa orice fel de model de balustrade este comandat de client, unele chiar in combinatie cu sticla securizata ori cu sticla laminata, lemn, etc.

Tipuri de balustrade executate

Exista pe piata de specialitate balustrade din fier forjat, la un pret de aproximativ 205 €/m liniar care a fost lucrata manual. Fierul unor astfel de balustrade poate sa fie vopsit folosind diverse nuante de culori dar chiar si patinat.

Aceasta balustrada este vopsita manual iar optional poate sa fie vopsita in camp electrostatic. Mana curenta este din lemn , respectiv din stejar stratificat si este baituita in culori diverse.

Mana curenta poate sa fie pe drept ori curbata iar elemente decorative sunt lucrate manual. Prinderea balustradei poate sa fie pe podestru sau poate sa fie laterala.

Balustrada din fier – respectiv platbanda care se poate achizitiona la aproximativ 260 €/m liniar este si ea manual vopsita in culori diverse. Se poate opta si pentru a fi vopsita balustrada in camp electrostatic. Mana curenta din stejar stratificat este baituita in nuante diverse de culori si apoi lacuita.

Stalpii din lemn sunt de 100/100 si optional acestea pot sa aiba insertii din alama iar elementele decorative, ca si cazul celorlalte balustrade din fier forjat sunt lucrate manual.

Balustrada din fier forjat – www.advar.ro care are un pret de 270 €/m liniar este la fel ca celelalte, vopsite manual, si optional vopsirea poate sa fie in camp electrostatic.

Mana curenta din stejar stratificat respectiv din lemn este baituita in nuante diverse de culori si lacuita. Stalpii din lemn au un diametrul de aproximativ 80 mm iar elemente decorativeca si balustradele anterioare, sunt prelucrate manual.

DATE DE CONTACT

Website: www.advar.ro
Cuvinte cheie: Balustrade fier forjat

Alte Comunicate de presa de 1 :