Baterie cu fotocelula NEO – eleganta, sanatate si siguranta

Alege o baterie inteligenta Neo cu fotocelula pentru lavoarul tau si vei intelege cat de facil va deveni spalatul pe maini. Bateria Neo vine echipata cu 4 baterii alcaline 1.5V tip AA si are un consum in stand-by mai mic de 0.5 mW. Bateriile sunt cele care pun in functiune fotocelula, senzorul care detecteaza prezenta mainilor in fata bateriei si poneste jetul de apa. Acelasi lucru se intampla si cand mainile vor fi retrase, senzorul cu infrarosu va transmite un semnal care opreste apa intr-un interval scurt.

 

Bineinteles, principalul avantaj al bateriei Neo cu fotocelula il reprezinta economia de apa. Specialistii au calculat ca folosirea bateriilor cu fotocelula permite o reducere consumului si a costurilor cu apa cu 30% pana la 50%, ceea ce permite recuperarea investitiei in doar 3-6 luni.

La aceasta se adauga insa si o serie de alte beneficii:

  • Sunt usor de folosit
  • Previn raspandirea microbilor si a bacteriilor
  • Previn inundarea baii, mai ales in cazul toaletelor publice
  • Economisesc apa si reduc in acelasi timp costurile
  • Previn oparirea accidentala

 

Bateria cu fotocelulă Neo este o alegere potrivita si in cazul toaletelor publice unde atingerea robinetului pentru a porni sau opri bateria determina in mod involuntar contaminarea cu microbi si bacterii, ceea ce face in fapt “inutila” spalarea mainilor.

Bateriile cu fotocelula elimina in principal nevoia de a atinge bateria, ceea ce reduce semnificativ riscul de a prelua si transmite microbii. Tehnologia este aplicabila atat in toalete publice, cat si in gospodarii. De asemenea, acest tip  de baterie face igiena mult mai atractiva pentru copii, spalatul devenind o activitate usoara si distractiva

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, baie, lavoar

Alte Comunicate de presa de 401 :