Beauty District @Beat45: Coafura express dupa antrenament

Pentru ca mersul la sala este noul iesit in oras, Sorin Stratulat si echipa sa vin sa iti ofere cele mai frumoase styiling-uri dupa antrenament. Avand o experienta vasta de backstage pentru cele mai importante pictoriale si prezentari de moda, Sorin Stratulat a creat pentru tine servicii rapide “after workout”.

 

In fiecare marti si vineri seara vei fi rasfatata precum o vedeta: rezerva-ti clasa preferata si te poti bucura la final de coafura la preturi speciale, oferite de specialistii Beauty District, pentru a arata fabulos. Ai doua optiuni ce nu dureaza mai mult de 30 de minute:

 

Refresh- Cel mai bun styling intre spalari, pentru ca stim ca nu ai timp de pierdut. In 20 de minute vei pleca cu o coafura impecabila, fie ca este vorba de bucle sau par indreptat. Pentru clientele Beat45, costul este doar 39 lei!

 

Blow and dry -Dupa antrenament te invitam sa iti speli parul utilizand produsele profesionale de curatare si ingrijire pe care le punem la dispozitie in zona vestiarelor. Apoi este momentul pentru o sesiune de styiling de 30 de minute in care vei obtine look-ul pe care ti-l doresti.

 

In sfarsit nu mai trebuie sa alegi intre mersul la sala si o vizita la coafor, le poti avea pe amandoua la Beat45! Grabeste-te sa iti rezervi antrenamentul si sesiunea de styling Beauty District Express pe www.beat45.ro

 

DATE DE CONTACT

Nume: Iulian Iovanescu
Functie: PR Director
Email: iulian@creativemarket.ro
Telefon: 743054319

Alte Comunicate de presa de 843 :