Beauty meets Design @ Showroom MobilaDalin

Aflat la ce-a de-a patra ediţie, ELITE lifestyle&more organizează un nou eveniment sub conceptul expoziţie&cocktail: Beauty meets Design. Pentru o seară, Showroom-ul MobilaDalin devine un spaţiu al frumuseţii, un loc în care designul este asociat cu frumuseţea prin alăturarea expoziţiei de design de produs şi a expoziţiei cu branduri din zona de înfrumuseţare.

Silk’n, Careless Beauty, Luviane Atelier de Parfumerie şi Bijuterie, Panseea sunt brandurile dedicate înfrumuseţării care vor expune alături de MobilaDalin în cadrul expoziţiei.  Cocktail-ul evenimentului este realizat de J’ai Bistro.

Beauty meets Design este un eveniment realizat de ELITE lifestyle&more şi FS Media, conceptul de eveniment a mai fost realizat la Palatul Noblesse, Galeriile  Artmark şi Qreator by Iqos, de fiecare dată cu o altă tematică.

MobilaDalin, gazda evenimentului Beauty meets Design, este o companie românească, producătoare de mobilier tapițat care activează pe piața din România începând cu anul 1992. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, MobilaDalin este pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapițat din România.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Florin Stoica:

Criza generată de #coronavirus nu trebuie să îi oprească pe antreprenori, specialiștii din diverse domenii, freelancerii, din a se promova online.
www.interviul.ro lansează campania “Vreau să fiu primar”
Biroul Parlamentar al Senatorului PNL Iulia Scântei acordă pentru al treilea an consecutiv, 10 burse pentru participarea studenților ieșeni și basarabeni  la Șc
La ceas aniversar, la celebrarea celor 5 ani de activitate, Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Reverie, al doilea din colecția Florile Reginei.