Bicicleta electrica, disponibila la Veloteca

Pedalatul a devenit, in zilele noastre, un stiil de viata. in plus, vorbim si despre intretinerea conditiei fizice si relaxare, precum si de cel mai placut mod, prietenos cu natura, de a scapa de aglomeratia din marile orase. Desi pistele de biciclete fie lipsesc cu desavarsire, fie sunt realizate necorespunzator, daca esti echipat cu cele mai bune accesorii de protectie, poti sa faci fata cu succes oricaror provocari in traficul din Romania.

Si pentru ca miscarea eco-friendly este in voga, la Veloteca, magazin online si offline de biciclete, iti oferim cea mai inovatoare gama – bicicleta electrica.

Ce este o bicicleta electrica si cum functioneaza

Desi arata ca o bicicleta traditionala, cea electrica se diferentiaza, in primul rand, printr-un motor electric, care pune dispozitivul in miscare si care este amplasat, cel mai adesea la modelele noi, in butucul din fata sau din spate. Apoi o bicicleta electrica dispune si de un acumulator Li-Ion, care alimenteaza motorul cu energie si care este amplasat pe portbagajul bicicletei sau pe roata din spate, fiind detasabil.

Practic, principiul de functionare este foarte simplu – acumulatorul se conecteaza la motor, care este pornit cu o cheie de contact. Bicicleta electrica este cea mai buna alternativa pentru iubitorii de sport si de natura.

In ultimii ani, mersul pe bicicleta iti ofera nu doar avantaje pentru sanatate, dar mai ales costuri cu mult reduse pentru transport – pentru ca nu are nevoie de carburant, nu are nevoie de RCA si nici nu implica mari costuri de intretinere si reparatii.

In plus, autonomia si viteza maxima pentru o astfel de bicicleta variaza in functie de marca, dar cele mai accesibile modele te ajuta sa parcurgi cam 25 de kilometri cu acumulatorul incarcat, la o viteza de cam 20-25 km/h.

De ce sa alegi o astfel de bicicleta

Din pasiune pentru biciclete, la Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, specialistii nostri iti stau aproape in alegerea bicicletei care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Printre avantajele sale, se numără:

Zero emisii si eficienta mult mai mare decat o bicicleta traditionala

Ajungi unde ai nevoie rapid, cu un look proaspat si relaxat

Parcurgi un drum mai lung in mai putin timp

Elimini problema locurilor de parcare – stringenta mai ales in orasele mari si aglomerate

Bateria se poate reincarca la priza – daca o incarci complet in fiecare seara, energia electrica te va costa cam 15-20 lei/luna

Nu mai platesti impozite, ci trebuie sa respecţi doar Codul Rutier

Design modern, sportiv, ideala pentru persoanele nonconformiste – fiecare model are o personalitate puternica, la fel ca tine

Vine si cu o consola ce indica viteza de deplasare, nivelul bateriei, kilometrii parcursi, treptele de putere ale motorului

La Veloteca, poti sa o personalizezi cu cele mai cool accesorii – cos pentru cumparaturi, aparatoare pentru roti, antifurt, pentru ca bicicleta aleasa sa se plieze necesitatilor sau cerintele tale.

Poti opta intre 2 niveluri de pedalat – sportiv sau asistat electric.

Te asteptam la Veloteca sa alegi din cele 3 marci de biciclete electrice pe cea care ti se potriveste: Corractec, Merida si Cross. Te asteptam de luni pana sambata pe sos. Iancului 100.

DATE DE CONTACT

Nume: Veloteca
Website: www.veloteca.ro
Cuvinte cheie: biciclete electrice

Alte Comunicate de presa de 1 :