BITSoftware partener Virtual Agro 4.0

Agricultura a suferit schimbări semnificative în ultimii ani, iar  integrarea noilor soluții ca urmare a progreselor tehnologice a devenit o condiție absolut necesară pentru a face față provocărilor cu care se confruntă fermierii.

 

În acest context, BITSoftware participă ca partener, alături de oficiali români cu responsabilități în dezvoltarea politicilor și strategiilor în domeniul agricol și de alți reprezentanți ai companiilor relevante din agricultură, în data de 24 martie 2022, la târgul Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România.

 

Accesul la eveniment este gratuit și permite tuturor fermierilor interesați să participe la sesiuni dedicate subiectelor de actualitate din industria agricolă și la mese rotunde susținute de profesioniști în domeniu, precum și să viziteze standul nostru virtual și să vizualizeze informații importante despre portofoliul BITSoftware de produse pentru agricultură.

 

De asemenea, colegul nostru Cosmin Vlăduț, Consultant soluții software pentru agricultură, va avea o prezentare în panelul 2 „Cum ajută măsurile de agromediu agricultura românească”, începând cu ora 11:10, unde vă așteaptă cu informații ​​despre impactul tehnologiei în managementul fermei și în transformarea agriculturii într-un model de agricultură durabilă.

 

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului și pentru a vă înscrie gratuit, accesați https://virtualagro.ro/

 

Vă așteptăm alături de voi să punem bazele unei agriculturi durabile!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Alina Răfoi
Functie: Marketing Specialist
Email: contact@bitsoftware.ro
Telefon: 0368-412120
Website: www.bitsoftware.eu

Cuvinte cheie:

Virtual Agro, FieldBook AgriApps, BITSoftware, AgriBiz, Agritech, Precision Agriculture

Alte Comunicate de presa de Alina Alina:

Optimizarea consumului de substanțe pentru tratament în agricultură
Prin componenta C9 din PNRR, Uniunea Europeană pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România fonduri de 500 mil EUR ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității prin transformare digitală și tehnologică.
BITSoftware lansează SocrateDeclarații pentru generarea raportării SAF-T
Urmărirea proiectelor de construcții pe faze și subfaze cu SocrateERP
Cum vă dați seama dacă aveți nevoie de o soluție CRM și când este momentul să faceți o astfel de achiziție?