Black Friday la Romstal

Vrei sa-ti schimbi caloriferul, bateria de lavoar, oglinda, sau vrei un cazan nou, un panou solar sau o cabina de dus? Intra primul pe romstal.ro si vezi care sunt produsele cu reduceri extraordinare! Anul acesta ai un Black Friday de poveste la Romstal!

 

Nu uita! Cu ocazia Black Friday 2018, ai reduceri uriase de pana la la 90% pana pe 3 decembrie. Anul acesta campania va consta in aplicarea unor reduceri distincte pentru diverse categorii de produse. Acestea vor fi semnalizate corespunzator (afise/etichete) la raft in cadrul magazinelor Romstal, in timp ce, in mediul online, pe www.romstal.ro, produsele si reducerile vor fi semnalizate prin afisarea unui semn grafic reprezentativ.

 

Promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Romstal, indiferent de modalitatea de acordare a acestora.

In cazul efectuarii unei unei comenzi pe www.romstal.ro, factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre client in procesul de creare cont. Recomandam clientilor/ utilizatorilor sa verifice datele furnizate, in baza carora se va emite factura aferenta comenzilor.

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, black friday, reduceri

Alte Comunicate de presa de 401 :