Bonami.ro a lansat propriul serviciu premium de livrare

Serviciul premium este disponibil momentan doar in Bucuresti. „Ma bucur ca am reusit sa dezvoltam acest proiect pentru piata romaneasca, este cel mai important pas pe care il facem in Romania, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Dorim sa le oferim ce este mai bun, atat in materie de produse, cat si in ceea ce priveste serviciile.“, a mentionat Pavel Voparil, CEO Bonami.

„Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate pana in interiorul locuintei clientului, ci si montajul, preluarea ambalajelor si a piesei vechi de mobilier, daca este cazul.“, a mai explicat Voparil.

In contextul pandemiei, magazinul online si-a dezvoltat un portofoliu impresionant de produse, ajungand la 50.000 de buc., din care 25.000 disponibile in stoc, deci cu livrare imediata. De asemenea, Bonami a pariat pe dezvoltarea propriei marci de produse premium pentru gradina, Le Bonom. Aceasta urmeaza sa fie consolidata in perioada urmatoare, cu o extindere a gamei si in alte categorii de produse.

Trendul din ultimul an si jumatate, acela de a petrece mai mult timp in propriul camin, a favorizat magazinul online, piata din Romania inregistrand o crestere de 40% in 2020, fata de anul anterior si de 20% in primele 5 luni din 2021.

De asemenea, Bonami si-a modificat profilul, devenind dintr-un simplu furnizor de piese de mobilier si accesorii, o sursa de inspiratie pentru design interior prin colaborarile realizate cu celebritati locale, arhitecti si designeri.

Bonami este membra a grupului Miton si a fost infiintata in 2012 de Vaclav Strup. Compania are, momentan, 150 de angajati in birourile sale din Praga si 100 la depozitul de marfa al companiei. Magazinul online este prezent in 5 tari: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania.Toate operatiunile se desfasoara din sediul companiei din Praha.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Ana-Maria Calin
Functie: PR
Email: anamaria.calin@bonami.ro
Website: www.bonami.ro

Cuvinte cheie:

curier bonami, livrare bonami, transport bonami, mobila bonami, transport mobila bucuresti, bonami

Alte Comunicate de presa de Ana-Maria Calin:

2021 a insemnat pentru Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, realizarea a numeroase proiecte ambitioase.
„Am previzionat initial vanzari in valoare de 10 milioane de euro, insa rezultatul final a fost mai bun, atingang 12,5 milioane de euro, din care 10% realizate pe piata din Romania.”, a comentat Pavel Voparil, CEO Bonami.
Anul acesta magazinul online cu mobilier si decoratiuni, Bonami.ro, a pregatit pentru clientii sai o campanie ampla de Black Friday, diferita de anii anteriori.
Magazinul online cu mobilier si decoratiuni, aniverseaza 5 ani de prezenta pe piata din Romania si anticipeaza un sezon festiv dinamic. In prima jumatate a anului, Bonami a inregistrat local o crestere de 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Bonami, retailerul online cu mobilier si accesorii pentru casa, creste din nou. Dupa Europa Centrala, acesta se extinde acum in Slovenia, Croatia, Lituania si Letonia.