Brandul Versastil, un nou jucător pe piața online de fashion

Versastil, o nouă opțiune de shopping online pentru femei, pătrunde pe piața de fashion din România cu o varietate largă de articole vestimentare care se diferențiază prin calitate și stil, la prețuri accesibile. Magazinul online www.versastil.ro are o interfață modernă și este ușor de navigat, pentru a oferi utilizatorilor săi o experiență completă de shopping.

Versatilitatea este conceptul care stă la bazele acestui brand. Magazinul Versastil înglobează, prin intermediul articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte disponibile, o paletă largă de stiluri. Dedicat în exclusivitate femeilor, magazinul online Versastil se adresează unui public rafinat, dar ghidat, totodată, de practicabilitate. Produsele comercializate pe www.versastil.ro sunt disponibile la prețuri competitive și sunt potrivite pentru a crea outfituri atât casual, cât și elegante.

„Versastil celebrează diversitatea. Fiecare dintre noi este, în esență, unic, iar fiecare își poate lăsa amprenta asupra modului în care integrează articolele noastre în stilul său personal. Vrem ca fashion-ul să fie un proces simplu, accesibil și distractiv pentru clienții noștri”, a declarat Eugen Olteanu, fondatorul Versastil.

Povestea brandului Versastil a prins contur la începutul acestui an, însă primul pas făcut în direcția transformării acestei idei în realitate a avut loc în martie, în momentul în care a fost începută colaborarea cu diverși designeri și importatori. Produsele disponibile în shop sunt alese cu atenție pentru a satisface toate cerințele unui public exigent. Acestea sunt de o calitate superioară și se mulează perfect trend-urilor emergente pe piața de fashion din România, dar și din străinătate.

Magazinul online www.versastil.ro este locul ideal pentru toate femeile care-și doresc să achiziționeze articole de îmbrăcăminte și încălțăminte chic, la prețuri accesibile, pentru a-și crea ținute complete. Cu ocazia inaugurării, clienții beneficiază de o reducere de 30% la toate articolele disponibile pe site folosind codul „bunvenit30”. Reducerea nu poate fi cumulată cu alte promoții deja existente.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Aida Bodescu:

Emma Ștefan, cunoscută publicului ca Emma de la ZU, a devenit imaginea oficială a retailerului național Various Brands, cu capital 100% românesc, pentru următorii doi ani.
S-a lansat site-ul injoy.ro, o platformă online de informație astrologică prezentată dintr-o perspectivă nouă.
Versastil, o nouă opțiune de shopping online pentru femei, pătrunde pe piața de fashion din România cu o varietate largă de articole vestimentare.
Brandul GRID a deschis al 12-lea magazin în Palas Mall Iași.
Brandul GRID, cu capital 100% românesc, a deschis cel de-al 11-lea magazin al rețelei în Ploiești Shopping City.