Bucura-te de curatenie cu aspiratoarele profesionale SOTECO – KSK Clean

Curatenia, desi este absolut necesara, reprezinta un procedeu destul de dificil si de obositor. De aceea, odata cu noile tehnologii aparute, am incercat sa inventam diverse aparate care sa ne vina in ajutor si sa transforme zilele de curatenie in zile relaxante si usoare. Cu siguranta ai astfel de aparate pentru uz personal si stii cat de important e ca acestea sa fie superioare din punct de vedere calitativ.

Intr-un apartament, in medie, aspiratorul se utilizeaza cel mult o data pe zi. Sa ne gandim acum la firmele ce au ca domeniu curatarea profesionala : acestea utilizeaza astfel de aparate de zeci de ori, in fiecare zi. Prin urmare, este foarte importanta alegerea de la bun inceput a unor aspiratoare de calitate, rezistente si durabile. Recomandarea noastra in acest domeniu este utilizarea unui aspirator profesional SOTECO, in posesia caruia poti intra contactand compania Ksk Clean.

In ce domenii pot fi utilizate aspiratoarele profesionale SOTECO?

Aspiratoarele profesionale SOTECO sunt alegerea perfecta pentru firmele de curatenie, dar si pentru utilizatorii finali. Firma Ksk Clean iti ofera 21 de modele de aspiratoare profesionale, pentru a acoperi o gama cat mai vasta de domenii. Datorita caracteristicilor diverse, acestea pot fi utilizate intr-o multitudine de domenii, printre care amintim:

 • – Firme de curatare industriala
 • – Spalatorii auto
 • – Firme curatenie cladiri
 • – Ateliere auto

Care sunt dotarile unui aspirator profesional SOTECO?

Dupa cum am amintit mai sus, modelele au caracteristici diferite pentru a putea fi utilizate in diverse domenii. Cu toate acestea, aspiratoarele profesionale au o serie de dotari commune:

 • – Capul plat de aspiratie
 • – Filter lavabile de diferite lungimi
 • – Rezervoare destiate reziduurilor
 • – Filtre si perii de aspiratie (care pot servi atat indepartarii prafului si a murdariei, cat si indepartarii lichidelor)
 • – Motoare petru evacuarea apei
 • – Perii triunghiulare si rotunde
 • – Cap special pentru tapiterie
 • – Perii multifunctionale
 • – Lance telescopica

Pentru ce tip de suprafete pot fi utilizate aspiratoarele profesionale SOTECO?

Datorita fortei mari de aspirare si a multiplelor dotari, aspiratoarele profesionale SOTECO pot fi utilizate pentru a aspira: pardoseli de diferite tipuri, covoare, mochete. Mai mult decat atat, suprafetele vor fi curatate perfect indiferent de starea de umiditate a acestora (uscat sau uscat-umed).

Compania Ksk Clean are ca obiectiv oferirea unor solutii optime in domeniul prestarii serviciilor de curatenie. Inafara de aspiratoare profesionale, Ksk Clean comercializeaza o gama vasta de echipamente de calitate, cum ar fi : echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamete automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale, detergeti, consumabile, carucioare, mop-uri.

Dintr-un procedeu obositor si dificil, curatenia se poate transforma intr-o metoda simpla si relaxanta de a-ti petrece timpul, prin utilizarea aspiratoarelor profesionale SOTECO oferite de Ksk Clean! Pentru a plasa o comada, te invitam sa accesezi site-ul companiei. Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza plaforma web sau contacteaza-ne, utilizand informariile de mai jos:

DATE DE CONTACT

Nume: Ksk Clean
Email: office@ipcleaning.ro
Telefon: 212323287
Website: www.ipcleaning.ro
Cuvinte cheie: aspiratoare profesionale

Alte Comunicate de presa de 1 :