Bucureștiul se transformă în arena adrenalinei: Auto Total Business Show la Romexpo în weekend!

Pe 10 și 11 iunie, super-showuri de drift, acrobații pe două roți, trial moto, momente spectaculoase marca strongmen și multe alte surprize îi vor încânta toți pasionații de mașini și nu numai. Anul trecut, la ediția cu numărul XI a ATBS, au participat 43.000 de spectatori. Intrarea este liberă. Organizator: AD Auto Total.

Vor fi două zile de adrenalină, motoare turate și cauciucuri încinse. În premieră în România, francezul Julien Perret, vicecampion mondial la trial moto pregătește demonstrații spectaculoase de cascadorie. La cei 29 de ani ai săi, tânărul se mândrește cu numeroase premii și multiple titluri de campion național și internațional. Julien a apărut pe scena ITALIA’S GOT TALENT 2022, e de patru ori campion al Ligii Midi Pyrenees S1, de patru ori campion al Ligii Aquitaine, campion al Franței la proba urbană S1 09 și multe altele.

Caii-putere fac spectacol pe asfalt. Nu lipsesc consacratele sesiuni de drift: anul acesta, la volanul mașinilor ce vor rupe asfaltul urcă campionii naționali și internaționali din echipa RoDrift – Adrian Liviu Balut, Cosmin Ciontu, Raya Goranova (Bulgaria), Silvio Gotsev (Bulgaria), Ștefan Mladenov (Bulgaria) și Florin Costea. Așii volanului au de îndeplinit sarcini spectaculoase: derapaje controlate între două puncte fixe în zgomotul asurzitor al motoarelor turate, parcare laterală în drift și atingerea unei bile suspendate.

Omul împotriva mașinii. Vlad Leahu, campion național și vicecampion internațional la Strongman, Gabriel Păun, Srieh Mutasem, Iulian Moțoc, și Ioan Alexandru Cristolovean vin la ATBS să demonstreze că imposibilul poate deveni posibil. În program: răsturnări impresionante de anvelope (400 kg) și probe incredibile de tras camioane de 15 tone, plus alte câteva momente care le vor da șansa să-și etaleze abilitățile supraomenești în demonstrații excepționale marca Strongman.

ATBS 2023 garantează acțiune la fiecare colț și distracție maximă pentru toate vârstele. Dinner in the sky, karting, escaladă, sunt doar câteva dintre surprizele pe care evenimentul le are în program pentru weekend-ul 10-11 iunie. Atmosfera va fi încinsă de demonstrații electrizante de Sexy Car Wash.

În Pavilionul Central, peste 130 de standuri transformă spațiul într-o vitrină dedicată inovației șiu celor mai noi tendințe din industria automotive. Este locul unde giganții domeniului, producători de top de piese auto originale și aftermarket, aduc în prim-plan cele ultimele apariții din domeniu. „La ATBS, an de ani, mii de antreprenori din industria reparațiilor auto vin să ia pulsul viitorului în automotive. ATBS este platforma perfectă pentru vânzări, un hub menit să stimuleze colaborări dinamice, parteneriate strategice de afaceri și alianțe comerciale cel mai înalt nivel. Misiunea noastră este de a cataliza progresul în industria auto”, declară Gabriel Zane, Director Marketing la AD Auto Total.

La ediția de anul trecut, Auto Total Business Show a înregistrat un număr record de 43.000 de spectatori. Anul acesta, programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie, între orele 10:00 – 18:00.

Program (sâmbătă și duminică):

11:05 – 11:25 – Sexy Car Wash

11:30 – 11:45 – Moto Trial

11:50 – 12:20 – Strongest Men

12:30 – 13:15 – Drift și Tuning

13:25 – 13:45 – Sexy Car Wash

13:50 –14:05 – Moto Trial

14:15 – 15:00 – Drift și Tuning

15:10 – 15:30 – Sexy Car Wash

15:35 – 15:50 – Moto Trial

15:55 – 16:25 – Strongest Men

16:35 – 17:20 – Drift și Tuning

17:20 – 17:40 – Strongest Men

Urmăriți-ne pe:

https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow

https://www.instagram.com/atbs.ro/

Acasa

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Auto Total Business Show, drift, strongman, auto, moto trial

Alte Comunicate de presa de Tănasă Mirela:

Pentru prima dată în România, rap-ul se ia la întrecere cu electro, la Red Bull SoundClash, pe 23 mai, la Romexpo. Connect-R și Șuie Paparude sunt artiștii care se pregătesc pentru cea mai creativă competiție muzicală: 2 scene față-n față, 4 runde provocatoare
Pe 23 mai, Red Bull SoundClash, bătălia muzicală a anului, se întoarce la Romexpo cu cea de-a 6-a ediție. Două scene față-n față, doi artiști reprezentând genuri muzicale complet diferite, un singur învingător ales de public.
Ediția din acest an a concursului MECANICUL ANULUI și-a desemnat câștigătorii. Marele trofeu rămâne la Cluj-Napoca, locul unde a avut loc și finala națională aseară, pe 18 noiembrie.
Pe 18 noiembrie va avea loc la Galleria 28 din Timișoara vernisajul expoziției „HAND(S)”, o expoziție tematică dedicată lui Doru Covrig (1942-2022), artist de origine română care a trăit și a lucrat în Franța.
Bătălie strânsă între cei mai iscusiți reparatori auto din România: încep înscrierile la concursul național Mecanicul Anului!