Bursa Locurilor de Muncă – Campulung, jud. Arges

Evenimentul organizat de GE-COST 2001 srl, parte a activitatilor prevazute în cadrul proiectului “Asigura-ti Viitorul” – ID POCU 120265, a fost un succes, reusind să atragă zeci de participanți interesați de noile posibilități de angajare (tineri NEETs cu  nivelurile   de   ocupabilitate   „mediu   ocupabil”,   „greu   ocupabil”   si „foarte greu ocupabil”, inregistrati in grupul tinta al proiectului  la  data orqanizarii evenimentului). Aceasta bursa s-a putut realiza datorită ajutorului si deschiderii domnului Nicolae Badescu, director executiv la AJOFM Arges, personalului ALOFM Arges si a angajatorilor din județul Arges.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta integrarea românilor pe piaţa muncii, în special a celor care nu au un loc de muncă, educaţie sau formare, inclusiv a tinerilor cu risc de excluziune socială şi a tinerilor din comunităţile marginalizate (romi sau din mediul rural).

Pe termen lung, efectul pozitiv al proiectului este dat de dezvoltarea abilităților și a competențelor, prin creșterea încrederii în sine, prin certificarea competențelor non  formal  și  informale  ale  tinerilor  Neets  sprijiniți  în  cadrul  proiectului  în  cele  3 regiuni ale României (CENTRU, SUD-EST și SUD-MUNTENIA) unde somajul în rândul tinerilor Neets este mai ridicat.

19 noiembrie 2018

Alte Comunicate de presa de Gina:

Am ajuns și în județul Bacău. Campania de informare și conștientizare derulată de S.C. GE-COST 2001 S.R.L. cu privire la drepturile cetățeanului în materie de n
Evenimentul organizat în cadrul proiectului “Asigura-ti Viitorul” a reusit sa atraga zeci de tineri NEETs interesați de noile posibilitati de angajare.
Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată de GE-COST 2001 srl și la Focșani.
În data de 29.11.2018, SC INCOMING EVENTS SRL a organizat, la Slobozia, un eveniment de constientizare dedicat încadrării tinerilor Neets pe piața muncii.