Business mai eficient cu soluții software pentru logistică

lanțului de aprovizionare. Un avantaj suplimentar este amortizarea rapidă a investițiilor în automatizare, care durează de obicei până la 12 luni.

 

Eficiență și optimizare cu soluții software pentru logistică

 

WiSoft Professional Services împreună cu BITSoftware înţelege importanţa optimizării proceselor logistice, iar gama de soluții software pentru logistică pe care noi le oferim contribuie la reducerea costurilor şi la optimizarea unei game largi de procese: de la managementul comenzilor, controlul stocurilor, până la accelerarea lanțului de aprovizionare.

Soluțiile noastre pentru logistică permit integrări software cu orice aplicație de tip EDI, TMS, YMS, precum și integrări hardware cu dispozitive handheld sau imprimante industriale.

FluxVision este soluția WMS în cloud, care automatizează și optimizează fluxurile logistice, oferind trasabilitate completă.

WiData Inventory este aplicația care eficientizarea procesul de inventariere și de gestiune a mijloacelor fixe.

SocrateERP este soluția ERP în cloud pentru eficiență în aprovizionare, comenzi, activitate contabilă și generare de documente.

SocrateBI este soluţia de Business Intelligence în cloud care oferă indicatori și analize specifice.

Indiferent de industrie și tipul de activitate, aceste soluții oferă  managerilor cheia către deciziile corecte, întotdeauna la timp, bazate pe informații concrete, nu doar pe intuiție. Într-un mediu de business imprevizibil, soluțiile software pentru logistică sunt indispensabile.

Pentru o discuție mai amplă referitoare la nevoile de digitalizare și eficientizare ale business-ului dumneavoastră, dar și o prezentare a soluțiilor pe care noi le oferim, vă rugăm să ne contactați.

Despre noi

WiSoft Professional Services este o companie tânără cu o echipă care are o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea de WMS și soluții de business și face parte din grupul BITSoftware. Cu peste 27 ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, WMS, CRM și Business Intelligence (BI). Astăzi, BITSoftware este o companie care are în portofoliu soluții de business inovative, peste 300 de clienți, firme medii și mari, românești și internaționale și este prezent în peste 70 de țări.

DATE DE CONTACT

Nume: Alina Răfoi
Functie: Marketing Specialist
Email: alina.rafoi@bitsoftware.ro
Telefon: 740173525
Website: www.bitsoftware.eu
Cuvinte cheie: solutii software logistica, solutii cloud, SocrateERP, FluxVision WMS, distributie, servicii logistice

Alte Comunicate de presa de 1049 :