BUSINESS PE TOCURI- workshop de GANDIRE ANTREPRENORALA

Constanța, 03 iunie 2019. Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta organizeaza un nou eveniment pentru comunitatea constanteana- „ Business pe tocuri” in data de 12 iunie 2019, ora 18:00 la Hotel Ibis. 

 

Trainerul invitat este Bianca Nicoleta Costea, membra in cadul Asociatiei Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta. Bianca Costea este coach, trainer si mentor,  certificat in Romania si Statele Unite. Din 2013 face parte din John Maxwell Team, cea mai puternica organizatie de leadership din lume, unde are acces direct la mentori de calibru international si la programe educationale care au produs rezultate pentru companiile din TOP 500 din Statele Unite dar si din  lumea intreaga. Evenimentul se adreseaza antreprenorilor si viitorilor antreprenori ce pot afla informatii despre dezvoltarea gandirii antreprenoriale, capcane in care cad cei mai multi antreprenori si cum sa le eviti, care este sabotarul numarul 1 al succesului antreprenorial.

Bianca sustine ca “Un coach este un agent al schimbarii si tocmai de aceea ultimii ani i-am dedicat aprofundarii artei si stiintei coachingului pe care o pot descrie, pe scurt, ca fiind cea mai eficienta metoda prin care sunt aduse la suprafata resursele interioare necesare in atingerea performantelor individuale sau organizationale.”

Dna Mihaela Belcin, Presedinte al ASOAF a declarat: „Ma bucur nespus sa vad ca membrele Asociatiei se implica activ in dezvoltarea mediului de business constantean. Bianca Costea este membra Asociatiei noastre si totodata un foarte bun specialist, coach, trainer, un om dedicat, care se specializeaza si invata permanent pentru a oferi solutii profesioniste clientilor sai” .

 

8 din 10 afaceri dau faliment in primii 5 ani. Vino la workshop, pentru a invinge cu succes aceasta statistica. INTRAREA ESTE GRATUITA. Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti email pe adresa office@asoaf-constanta.ro, in care sa mentionati numele si numar de telefon. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

 

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA,  se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța inca din anul 2005.

 

Pentru detalii suplimentare:

Dna Mihaela Belcin, Presedinte ASOAF

Tel: 0722.233.501

office@asoaf-constanta.ro

https://www.facebook.com/asoaf.constanta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Camelia Artamon:

Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa, îşi deschide porţile. Cu prilejul finalizării vilei model, Miercuri, 21 iulie, la ora 18, vă invităm la vizitarea proiectului și a primei case SHOWROOM finalizate.