Cadouri ieftine de Valentine`s Day – reduceri de până la 85% la ceasuri, accesorii, gadgeturi pe PretzMic.ro

valentines

Pentru a veni în sprijinul celor care caută cadouri pentru Valentine`s Day, Dragobete, dar și 1-8 Martie, magazinul online PretzMic.ro a lansat o noua campanie promoțională în cadrul căreia oferă mari reduceri la produse dintr-o gamă extrem de variată. Se poate profita așadar de discounturi de zeci de procente (până la 85%) la ceasuri de mână, bijuterii fashion, genți, rucsacuri, portofele și alte accesorii fashion, dar și fel de fel de gadgeturi, inclusiv dispozitive smartwatch, brățări smart fitness, boxe portabile și multe altele.

Cele mai căutate în această perioadă sunt modelele noi de ceasuri de damă, mai ales cele mai sofisticate, care seamănă cu adevărate bijuterii prețioase. De asemenea, multe comenzi includ brățări smart fitness și dispozitive smartwatch, modele sport – casual, dar și variante mai elegante. Astfel de gadgeturi oferă o mulțime de funcții utile, de la cele legate de sănătate și mișcare, până la comunicarea mai ușoară cu smartphone-ul.

foto

Unele ceasuri și brățări smart sunt inclusiv în categoria unisex, adică au un design care le face universale, potrivite atât femeilor, cât și bărbaților. Pentru aceștia din urmă, sunt pregătite de asemenea stocuri noi la cele mai populare ceasuri bărbătești – modele de ceasuri ieftine, dar cu o estetică premium, impresionantă. Ceasurile bărbătești, la fel ca și gadgeturile, sunt ideale cadouri pentru bărbați în această perioadă, căci și reprezentanții genului masculin se așteaptă să primească daruri în contextul Valentine`s Day & Dragobete. Pentru bărbați se mai pot alege și portofele, toate de foarte bună calitate.

În categoria de cadouri pentru femei, vedete de sezon sunt bijuteriile (inele, coliere) care au inscripționat foarte subtil mesajul Te iubesc în 100 de limbi. Aceste produse sunt disponibile în stoc limitat, la super preț în Luna Iubirii, special pentru Ziua Îndrăgostiților.

Iată un exemplu de promoție la ceasul de mână Nary Fashion – NARY004, ceas de damă foarte apreciat de clienții magazinului online PretzMic.ro. Prețul actual este de doar 59 lei, cu 70% discount de la prețul de listă de 199 lei. Pe segmentul de ceasuri bărbătești, merită atenție ceas bărbați Johnny Far – Chronograph S-200-V3, preț promoțional 177,90 lei, cu reducere 67% de la preț standard de 549 lei.

Există pe www.pretzmic.ro o mulțime de alte oferte, foarte multe ceasuri la prețuri de câteva zeci de lei, adevărate chilipiruri. Magazinul online este unul dintre cele mai cunoscute pe segmentul economy în materie de ceasuri, accesorii și gadgeturi. Tehnologia poate fi extrem de accesibilă dacă se aleg produse cu un raport calitate / preț excelent. În calitate de importator direct, e-shop-ul PretzMic.ro dispune de stocuri proprii consistente și poate susține prețuri mici tocmai datorită volumelor mari de vânzări pe toată durata anului.

Livrarea produselor (ceasuri bărbătești, ceasuri de damă, brățări smart fitness, dispozitive smartwatch, bijuterii fashion, genți și rucsacuri, portofele, gadgeturi diverse, ochelari de soare, chiar produse de igienă) se face prin curier rapid la nivel național, iar plățile se pot efectua online cu cardul ori în sistem ramburs, la primirea pachetelor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de eCom:

Mulți oameni nu înțeleg scopul scopului dedurizatorului de apă și ce oferă acestea mai concret.
Toți sportivii olimpici români, ce se antrenează în cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, vor beneficia de un meniu echilibrat pregătit cu prod
Roll Fast S.R.L. este o societate romaneasca care, incepand cu 1997, comercializeaza redresoare auto, accesorii si lubrifianti auto si moto, accesorii electrice si diverse tipuri de accesorii pentru biciclete. Punctul...
Pentru a veni în sprijinul celor care caută cadouri pentru Valentine`s Day, Dragobete, dar și 1-8 Martie, magazinul online PretzMic.ro a lansat o noua campanie promoțională în cadrul căreia oferă...
Pompele cu membrana sunt foarte atractive prin diversitatea de lichide pe care le pot vehicula. O pompa cu membrana reuseste sa transfere fara probleme lichide chimice corozive, solventi volatili, fluide...