Cadrele didactice beneficiază de acces gratuit pe platforma educațională online MyKoolio

MyKoolio, platformă educațională online (www.mykoolio.com), aprobată M.E.N. atât ca auxiliar didactic, cât și ca mijloc de învățământ, pune la dispoziția cadrelor didactice accesul gratuit la materialele sale (peste 630 de lecții și teste, precum și aproximativ 7500 de exerciții pentru limba română și matematică, clasele I-VIII, și geografie, clasa a VI-a) pentru a le sprijini în demersul lor de a continua, de la distanță, predarea pe durata suspendării cursurilor școlare.

Conținutul educațional al platformei a fost conceput împreună cu 20 de profesori experimentați, coordonați de prof. dr. Radu Gologan. El se adresează grupei de vârstă 7-14 ani. Lecțiile sunt interactive, ușor de parcurs și de asimilat. Acestea sunt însoțite de exerciții rezolvate, teste și evaluări recapitulative, toate conforme cu programa școlară. Prin crearea unui cont gratuit de profesor pe www.mykoolio.com, cadrele didactice pot consulta aceste materiale și le pot folosi ca suport de curs pentru predarea online.

Beneficiile folosirii platformei MyKoolio ca suport de curs pentru predarea online

  • cadrele didactice vor putea continua predarea materiei semestrului al II-lea
  • profesorii le vor oferi elevilor conținut educațional de calitate, avizat, structurat în conformitate cu programa școlară, folosind noile tehnologii (e-learning)
  • lecțiile predate vor fi în continuare interactive și antrenante pentru elevi
  • atât profesorii, cât și elevii vor putea lucra de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv

În prezent platforma MyKoolio are aproximativ 40.000 de utilizatori (părinți, profesori și copii). Deja, mai mult de 2500 de cadre didactice, provenind de la școli din toate judetele României, și-au creat conturi gratuite pentru a lucra online alături de elevii lor.

DATE DE CONTACT

Nume: Silvia Girtan
Functie: Coordonator marketing
Email: silvia.girtan@eurocom.ro
Telefon: 744776815
Website: www.mykoolio.com
Cuvinte cheie: lectii online, teste matematica online clasa 8, teste romana online clasa 8, cursuri online copii, matematica clasa 4, romana clasa 3, lectii gratuite

Alte Comunicate de presa de 1007 :