Cake Factory Delices, deserturi delicioase, preparate perfect de fiecare dată

Și cum îl întâmpini cel mai bine pe Moșul? Cu prăjituri delicioase de casă preparate cu ajutorul noului aparat inteligent pentru copt Tefal Cake Factory Delices.

Prăjituri de casă, preparate cu succes

Cu toții știm povestea lui Moș Crăciun și cum în seara de ajun coboară pe hornul casei pentru a oferi copiilor cuminți cadoul mult așteptat, dar nu înainte de a se bucura de bunătățile lăsate de cei mici, drept recunoștință. În acest an, în așteptarea moșului, poți pregăti cele mai spectaculoase deserturi împreună cu cel mic cu ajutorul aparatului Cake Factory Delices.

Deserturile gustoase și perfecte de fiecare dată, devin o joacă de copii, odată cu cele 5 programe presetate cu timp și temperatură de coacere automate. Astfel, ești liber să îți petreci timpul cu cei dragi, în timp ce prăjiturile voastre se prepară.

Cu siguranță, momentul cel mai așteptat este când desertul este gata pentru degustare, dar până atunci, știm cât de greu se scurg minutele și cum nerăbdarea crește, parcă Moșul este deja aici. Însă cu aparatul Cake Factory Delices scăpăm de griji, deoarece timpul de coacere este cu până la 30% mai scurt, în comparație cu un cuptor normal și, în plus, nu necesită preîncălzire.

Orice reteță cu aplicația Cake Factory

Ce te faci dacă cel mic dorește să îi ofere Moșului bezele? Și nu știi rețeta? Sau modul de coacere? Simplu! Te inspiri din aplicația Cake Factory și selectezi desertul preferat! Vei descoperi peste 100 de rețete ușor de preparat, descrise pas cu pas, precum și sfaturi din partea comunității. Ai poftă de lava cake, cupcake sau prajitură cu vișine? În doar câțiva pași simpli, aceasta este gata!

#Good to know: În aplicația Cake Factory poți găsi idei de preparate în funcție de ingredientele din bucătăria ta. How cool is that?

Iar odată ce ai achiziționat aparatul, nu uita să îți înscrii bonul/factura în Club Tefal! Primești 5% din valoarea produsului în puncte, pe care le poți schimba cu produse Tefal din catalogul special. You’re all set! Bucură-te de magia sărbătorilor alături de Cake Factory Delices.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Preda
Functie: Marketing Specialist
Email: andreea.preda@puremedia.ro

Cuvinte cheie:

Tefal, Cake Factory, deserturi delicioase, aplicatie, retete

Alte Comunicate de presa de Ana Savischi:

Mobino.ro împlinește un an de la lansarea magazinului online și sărbătorește alături de comunitatea sa cu super oferte. Pentru "Prima Aniversare" sărbătorim ofertele împreună!
Compania Elis Pavaje și-a reconfirmat poziția de lider al pieței prefabricatelor de beton, conform unui studiu independent realizat de Neomar Consulting la începutul acestui an - „Analiza pieței românești de prefabricate din beton de mici dimensiuni” a compara
După anii de pandemie, desfășurarea activităților sportive în aer liber este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa.
În acest an, situația globală își pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi și ne face să realizăm ce este cu adevărat important: necesitatea unui mediu sigur și primitor pentru noi și copiii noștri.
În pragul sărbătorilor, magia se simte în jurul nostru. Orașul este decorat cu luminițe colorate și freamătă după cadouri, iar cei mici așteaptă nerăbdători venirea lui Moș Crăciun.