Calatoria dumneavoastra alaturi de Lukadi Transport va fi experienta sigura si placuta!

Firma noastra de inchirieri autocare ofera inchiriere de autocare private condusa de soferi prietenosi, bine instruiti si siguri. De la excursii de o zi pana la calatoriile peste noapte, indiferent unde vrei sa mergi, vei ajunge acolo fara stres si la timp. Vom rezolva detaliile pentru a va asigura ca calatoria dvs. este sigura si placuta.

Avem o gama de autocare de lux disponibile pentru inchiriere, care sunt intretinute in mod obisnuit pentru a va asigura calatorii sigure si confortabile. Toata flota noastra este disponibila pentru inchiriere privata la costuri accesibile pentru a se potrivi cu orice buget.

De ce sa alegeti Firma noastra de inchirieri autocare?

Firma noastra de inchirieri autocare ofera servicii private de inchiriere de autocare, excursii, servicii de transfer, excursii private si multe altele, in grupuri care calatoresc in Romania.

Flota noastra:

Flota noastra de autocare de calitate superioara variaza de la 33 de locuri – 77 de locuri. Autocarele sunt intretinute in mod obisnuit pentru a ramane in fata standardelor nationale de siguranta si pentru a asigura o calatorie sigura si confortabila.

Soferii nostri:

Soferii nostri sunt atestati de Autoritatea rutiera si de siguranta si Autoritatea nationala de transport.

Ghizii:

Ghizii nostri sunt experti in istorie locala care impartasesc povesti, fapte interesante si doze de umor de-a lungul drumului.

Consultant personal de calatorie:

Personalul nostru de vanzari prietenos, bine informat va va ajuta cu aranjamentele de calatorie. Va vom ajuta sa alegeti un consultant pentru grupul dvs. si sa va asistati in cea mai buna ruta si timp pentru a va asigura o experienta placuta de calatorie.

Planificarea personalizata a turului:

Putem oferi o excursie personalizata si itinerariu pentru grupul dvs. – faceti cat mai mult sau mai putin din organizare, dupa cum doriti. De-a lungul anilor, Firma noastra de inchirieri autocare si-a construit reputatia de a oferi experiente memorabile de vacanta pentru grupurile care calatoresc cu autocarul pe intreg teritoriul Romaniei. Prin oferirea unui serviciu excelent pentru clienti, prin impartasirea retelei noastre de parteneri si prin alegerea cu atentie a atractiilor si a divertismentului nostru, am creat numeroase excursii specializatepentru grupuri din intreaga tara.

Managerii nostri de calatorii in grup vor lucra cu dvs. si vor crea rute care ofera o varietate de vizite, oportunitati de fotografie, cumparaturi, aventura, cultura! Ofertele noastre sunt personalizate la 100%, astfel incat veti vedea tot ceea ce doriti si nimic nu faceti:

Itinerarii personalizate

Cunostinte, ghiduri turistice prietenoase

Tururi pe deplin disponibile

Planuri flexibile

Vom avea grija de detalii, astfel incat sa puteti incepe relaxarea inainte de inceperea calatoriei.

Planificarea personalizata a turului:

Vom lucra impreuna cu dvs. pentru a selecta un tur distractiv si interesant care se va potrivi grupului dvs. Vom lua timp pentru a intelege unde doriti sa mergeti, ce doriti sa vedeti si ce activitati va intereseaza. De acolo, vom crea un itinerar de calatorie.

Selectati itinerariul:

Odata ce ati selectat un itinerar, vom avea grija de cat mai multe detalii doriti! Putem organiza la fel de mult sau deloc calatoria, dupa cum doriti, oricum suntem bucurosi sa va ajutam.

Bucurati-va  de calatorie:

Soferul dvs. de la Firma noastra de inchirieri autocare va va prelua la punctul de sosire si va lucra impreuna cu dvs. pentru a va asigura ca fiecare parte a calatoriei dvs. se desfasoara fara probleme si este o experienta sigura si placuta pentru grupul dvs.

Email: contact@transport-personal.ro
Telefon: 745121391