Calculeaza Online Pretul pentru: Blat Bucatarie, Glafuri Ferestre, Trepte Scari

VINCA, cel mai mare importator, distribuitor si prelucrator de piatra naturala din zona de est a Romaniei, cu o vechime de 26 de ani, a lansat un Calculator Online care iti permite sa afli cat te costa blatul de bucatarie sau baie, glafurile pentru pervazele ferestrelor si treptele pentru scari, in functie de dimensiunile necesare si materialul dorit (granit, marmura sau travertin).

Accesezi calculatorul online la adresa Calculator-Marmura-Vinca.ro si apoi:

  • Selectezi tipul de produs dorit (blaturi, glafuri, trepte).
  • Selectezi materialul dorit (marmura, granit, travertin).
  • Selectezi culoarea sau modelul materialului.
  • Completezi dimensiunile (lungime, latime).
  • Bifezi optiunile de decupaj, daca este cazul si laturile care trebuie finisate.
  • Selectezi data de predare a produsului personalizat dorit (2, 3 sau 4 saptamani ori „nu ma grabesc, prefer un pret mai ieftin”).
  • Completezi cateva date de contact.
  • Afli prin e-mail sau la telefon cat te costa proiectul.

Daca totul este in regula, echipa VINCA se apuca de lucru si tu primesti acasa blatul pentru mobila de bucatarie sau pentru insula de bucatarie / blatul pentru dulapul de baie, glafurile pentru ferestre sau treptele pentru scarile interioare / exterioare.

Pentru a te familiariza cu produsele noastre, acceseaza magazinul online Vinca.ro. Vei gasi acolo modelele de blaturi, glafuri si trepte din granit, marmura sau travertin disponibile in stoc; te vei putea inspira vizualizand pozele cu amenajarile interioare si exterioare realizate de echipa noastra si vei afla informatii practice citind articolele de pe blog.

Calculeaza online cat te costa treptele din granit, marmura sau travertin pentru proiectul tau accesand www.calculator-marmura-vinca.ro !

P.S. Daca ai un proiect de amenajare complex, care se ridica la o suma importanta, poti plati si in rate!

VINCA – Marmura, Granit, Piatra Naturala

E-mail: contact@vinca.ro

Program: L-V: 08:00-17:00
__________________________________
📍 Depozit Neamt: 0764 608 803; Roznov, str. Paltinului, nr. 883;
📍 Depozit Bacau: 0724 043 563; com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Elena Alina:

Înscrie-ți copilul la unul din cele șase Ateliere de Teraristică care au loc în luna Mai 2024 la Reptiland București! Sub îndrumarea experților, copiii învață să creeze terarii cu plante.
Începând cu 15 iunie, Bucureștiul se îmbogățește cu un proiect educațional și de conservare a biodiversității unic în Europa: REPTILAND.
Vrei să-ți poziționezi site-ul în prima pagină a motorului de căutare Google? Vrei să atragi mai mulți clienți în locația ta sau să crești vânzările online?
Asociația „Spune Da Vieții” inaugurează în Pucioasa, jud. Dâmbovița, un centru pentru copiii și adolescenții cu Tulburări din Spectrul Autist. Noul Centru Autism Step by Step își va deschide porțile pe 2 martie 2023.
S-a deschis un nou centru pentru copiii cu nevoi speciale în București: Autism Step by Step. Copiii au parte de terapii, activități educaționale specifice unei grădinițe, programe de pregătire pentru clasa I, programe after-school.