Calvin Klein Inc. inaugurează noul magazin global flagship pe Strada Champs-Élysées din Paris, Franța

Calvin Klein Inc. anunță deschiderea noului său magazin global flagship în Paris, situat pe Strada Champs-Élysées 44, pe 14 iunie 2024. Magazinul prezintă noul concept de design Calvin Klein, Chalk, și introduce cea mai captivantă experiență de brand pe una dintre cele mai renumite străzi de modă din lume.

 

La evenimentul de inaugurare au participat oaspeți de seamă printre care Maluma, MINGYU, Vincent Cassel, Greta Lee, și Michael Ward, toți îmbrăcați în Calvin Klein. Momentele muzicale create de DJ invitați – Chloé Caillet, Didi Han și DJ Myd – au intensificat atmosfera de sărbătoare pentru cei prezenți, printre care Mathilda Gvarliani, Raya Martigny, Ahmad Kontar, Pierre Painchaud, Nix Lecourt Mansion, Lena Mantler și Bambi Northwood – Blyth, și alții.

 

Magazinul de 600 de metri pătrați se întinde pe trei etaje și este situat într-una dintre cele mai prestigioase destinații de cumpărături din lume, stabilind Calvin Klein în inima orașului și introducând clienților propunerea completă a unui anume stil de viață.

 

Fațada flagship-ului integrează piatra originală a spațiului, prezentând ferestre mari și luminoase care umplu locul cu lumină naturală și invită clienții și trecătorii să exploreze un mediu centrat pe viziunea unică a brandului. Fiecare etaj prezintă un canvas proaspăt și natural pentru a expune cea mai recentă colecție, cu secțiunea pentru femei situată la parter și cea pentru bărbați la mezanin. Nivelul inferior oferă cel mai mare departament de lenjerie și îmbrăcăminte de lounge Calvin Klein din Europa, reflectând puterea brandului în această categorie. Magazinul oferă un cadru rafinat pentru a găzdui concepte sezoniere unice și activări dedicate consumatorilor, și de la deschidere găzduiește o colecție capsulă pentru bărbați și femei, proiectată într-o paletă de culori personalizată cu branding-ul Calvin Klein Paris.

 

La deschidere, Eva Serrano, Președintele Global al Brandului Calvin Klein, a declarat: „Mi-am început cariera ca asistent de vânzări, și lecțiile pe care le-am învățat în acel magazin – despre produs, despre mediu, despre cum să faci o impresie pozitivă asupra clienților – continuă să conducă viziunea pentru Calvin Klein. Flagship-ul Champs-Élysées întruchipează tot ceea ce reprezintă Calvin Klein, creând un mediu care îi inspiră pe consumatorii noștri și îi încurajează să experimenteze stilul de viață Calvin Klein, nu doar prin produsele noastre, ci și prin estetica noastră.”

 

Conceptul de magazin Chalk reafirmă codurile de design moderne, minimaliste și senzuale ale brandului printr-o experiență elevată dedicată consumatorului și un plan de design atent proiectat, adus la viață prin arhitectură comunicativă, finisaje contemporane și palete monocromatice. Ancorat în estetica Calvin Klein, nuanțele tonale explorează textura și forma, în timp ce suprafețele din oțel inoxidabil contrastează cu accentele de lemn, mobilierul minimalist și iluminarea delicată. Cabinele de probă sunt primitoare și prezintă accente din lemn de brad Douglas, covoare texturate și iluminare potrivită pentru o experiență confortabilă. În vitrinele magazinului se regăsesc imaginile campaniei care astfel întăresc identitatea vizuală a brandului și evidențiază cele mai recente stiluri rafinate care întruchipează abordarea iconică a modernismului minimalist al Calvin Klein.

 

Magazinul Calvin Klein de pe Champs-Élysées stabilește prezența retail a brandului în capitala modei, reafirmând în același timp poziționarea sa premium în rândul consumatorilor. Calvin Klein va continua să extindă conceptul Chalk în magazine din întreaga lume, conectând piețele majore și consumatorii acestora la reprezentarea premium a brandului.

 

 

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

 

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & modă la nivel mondial, cu o istorie de idealuri îndrăznețe, nonconformiste. Fondată la New York în 1968, estetica minimalistă și senzuală a mărcii determină abordarea asupra design-ului și comunicării produselor, creând o pânză care oferă posibilitatea exprimării de sine fără limite. Mărcile Calvin Klein – CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intenția și scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global. Fiecare dintre brand-uri are o identitate și o poziție distinctă, oferind oportunitatea de a comercializa o gamă de produse universal atractive pentru consumatorii locali și internaționali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt susținute de un design responsabil, producție premium  și eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorința este să se obțină piese unice și dimensionale care să poată fi purtate oricând și să rămână relevante sezon după sezon. Vânzările retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari în 2022.

Calvin Klein continuă să-și consolideze poziția de inovator al platformelor digitale emergente și al campaniilor moderne de marketing.

 

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.