Campanie privind nediscriminarea și egalitatea de șanse, organizată în Bârlad

Nediscriminarea și egalitatea de șanse, drepturi egale pentru oameni diferiți. Peste 150 de bȃrlădeni au primit clarificări referitoare la formele de discriminare și modalitățile de prevenire a acestui fenomen, precum și la egalitatea de șanse și de tratament.

Campania de informare și conștientizare derulată de S.C. GE-COST 2001 S.R.L. cu privire la drepturile cetățeanului în materie de nediscriminare și egalitate de șanse a luat startul duminică, 11 noiembrie 2018, în municipiul Bȃrlad.

Peste 150 de bȃrlădeni au primit clarificări referitoare la formele de discriminare și modalitățile de prevenire a acestui fenomen, precum și la egalitatea de șanse și de tratament – principii fundamentale care trebuie respectate într-o societate inteligentă, sustenabilă și incluzivă.

Totodată, aceștia au putut afla care sunt instituțiile la care pot apela atunci cȃnd le sunt încălcate drepturile în materie de nediscriminare și egalitate de șanse, și ce sancțiuni pot primi, conform prevederile legale în vigoare, cei care încalcă aceste principii.

Activitatea desfășurată în Bȃrlad se înscrie în seria acțiunilor derulate de S.C. GE-COST 2001 S.R.L., în parteneriat cu S.C. TOBIMAR CONSTRUCT S.R.L. și S.C. 4C RURAL STRATEGIC S.R.L., beneficiari ai Proiectului “START-UP Moldova” POCU/82/3/7/105165, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014 – 2020.

S.C. GE-COST 2001 S.R.L. este implicată activ, începand din anul 2011, în derularea proiectelor cu finanțare externă (POSDRU, REGIO și POCU), participȃnd în mod direct atȃt la implementarea activităților de management, promovare și publicitate, cȃt și la cele de furnizare programe de formare profesională continuă.

11 noiembrie 2018

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Gina:

Am ajuns și în județul Bacău. Campania de informare și conștientizare derulată de S.C. GE-COST 2001 S.R.L. cu privire la drepturile cetățeanului în materie de n
Evenimentul organizat în cadrul proiectului “Asigura-ti Viitorul” a reusit sa atraga zeci de tineri NEETs interesați de noile posibilitati de angajare.
Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată de GE-COST 2001 srl și la Focșani.
Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată de GE-COST 2001 srl și la Focșani.
În data de 29.11.2018, SC INCOMING EVENTS SRL a organizat, la Slobozia, un eveniment de constientizare dedicat încadrării tinerilor Neets pe piața muncii.