Campionatul Mondial de Pangration Athlima Rusia 2018 – Federatia Romana de Pangration Athlima

COMUNICAT DE PRESĂ

Federaţia Română de Pangration Athlima va participa, cu acordul Ministerului Tineretului şi Sportului, în perioada 04–09 octombrie 2018 la Campionatul Mondial de Pangration Athlima, competiţie ce se va desfăşura în Moscova, Rusia. Deplasarea lotului naţional este sprijinită oficial de către: GLOBALWORTH, M.B.BUILDING CONSULTING, ROMPESCARIA INTERNATIONAL S.R.L., MAMBRICOLAJ, ADITUSLIFE.

La acest campionat, România  participă cu un lot  format din 20 de sportivi, 7 arbitri şi 3 oficiali, probele de concurs fiind:

Polydamas feminin, masculin, mixt pentru următoarele grupe de vârstă 18-20, +21

Palaismata  feminin, masculin, mixt pentru următoarele grupe de vârstă 18-20, +21

Agon Imiepafis (semicontact) – categorii: feminin şi masculin, pentru urmăoarele grupe de vârstă: 15–17, 18–20, +21

Agon Epafis (full contact) – categorii: feminin şi masculin, pentru următoarele grupe de vârstă: 15–17, 18–20, +21, +38

Pleris Agon (full contact) – categorii: feminin şi masculin, pentru următoarele grupe de vârstă: 15 – 17 ,18–20, +21

Kato Pangration – categorii: feminin şi  masculin, pentru următoarele grupe de vârstă:  15–17, 18–20, +21, +38

Ne dorim rezultate cât mai bune pentru sportivii Lotului Naţional al Federatiei Romane de Pangration Athlima si le urăm SUCCES !

Vă invităm să urmăriţi activitatea  Federaţiei Române de Pangration Athlima pe site-ul nostru  www.pangration.ro, www.frpangration,facebook.com/Federaţia-Română-de-Pangration-Athlima-301595150328185/?modal=admin_todo_tour

Nume: Lavinia Fratila
Functie: Marketing