Cand sa schimbi kitul de distributie

Cum sa alegi kitul de distributie potrivit

Schimbarea kitului de distributie este mai costisitor decat o revizie ITP, iar acest lucru este o provocare pentru orice posesor de masina si depinde foarte mult de autovehicul, de piesele alese si de costul manoperei. Un mic avantaj este ca acest kit de distributie se schimba la intervale mult mai mari.

Trebuie sa intelegi ca un kit de distributie se schimba preventiv asta pentru a evita deteriorarea motorului in cazul in care cureaua de distributie se rupe. Pe langa inlocuirea curelei se mai inlocuieste si pompa de apa dar si alte elemente anexe.

Alege un kit de distributie pentru Volkswagen pe site-ul Parts4Cars.

Diferenta de pret se face in functie de tipul de distributie a masinii si daca aceasta functioneaza pe lant sau pe curea.

De multe ori din cauza uzurii – cureaua de distributie se va rupe iar pistoanele vor lovi supapa si poate duce la avarii majore. In cazurile fericite cand se rupe cureaua de distributie te vei alege cu cateva supape indoite.

Daca esti posesor de Fiat poti vedea gama de kituri de distributie pentru Fiat – Parts4Cars.

Distributia unei masini se schimba la un numar de 90-100.000 km sau in functie de uzura masinii. Fiecare masina are o carte tehnica prin care se explica mai clar cand sa fie schimbat kitul de distributie.

Este important sa schimbi distributia dupa numarul de kilometrii indicati sau dupa ce se observa o uzura puternica a rolelor angrenate, dar si a pompei de apa, daca in cazul in care aceasta este angrenata in distributie.

Rolele de distributie au un rulment care are o durata de viata limitata – de aceea se recomanda la schimbarea kitului de distributie sa fie schimbati si rulmentii dar si rolele.

Sistemul de distributie este foarte important in rularea in siguranta a autovehicolului tau si este gresit sa faci rabat de calitate atunci cand schimbi distributia.

Alege un kit de distributie de calitate de pe site-ul Parts4Cars.

DATE DE CONTACT

Nume: parts 4 cars
Functie: Administrator
Email: seo@parts4cars.ro
Telefon: 735540140
Website: https://parts4cars.ro
Cuvinte cheie: piese,auto,masina,masini,

Alte Comunicate de presa de 525 :