Ce model de plase tantari sa aleg si de ce?

De-a lungul timpului, in ultimii 15 ani, am testat fiabilitatea tuturor modelelor de plase tantari si ne-am asigurat ca ne reprezinta asa cum ne dorim fata de clientii nostri. Atata timp cat clientii nostri sunt multumiti, echipa noastra isi poate desfasura activitatea mentinandu-si standardele si chiar imbunatatindu-le. Intampinam provocarile impreuna, suntem motivati datorita scopului comun de dezvoltare si intelegem ca lucrul bine facut in echipa nu isi are adversar pe piata.

Dezvoltarea noastra este continua iar echipa noastra a ajuns sa fie formata din specialisti calificati si cu experienta. Avem grija ca fiecare experienta pe care o au clientii nostri sa fie una la un nivel inalt, iar angajatii firmei noastre sunt alaturi pentru a oferi sfaturi care sa ajute clientii sa primeasca cel mai bun produs.

Flexibilitatea echipei noastre ne permite sa realizam plase tantari standard, dar si perzonalizate, astfel incat produsul poate fi adaptat la cerintele clientilor nostri. Datorita cererii in crestere pentru plase tantari, ne-am imbunatatit serviciile, ridicand calitatea in ceea ce priveste montajul si materialele din care sunt confectionate plasele de tantari. De-a lungul timpului, plasele de tantari au demonstrat o fiabilitate destul de mare, chiar si daca nu au fost inlaturate de la ferestre pe timp de iarna.

 

Plasele tantari pe balamale, unul dintre cele mai solicitate tipuri de plase tantari

Unul dintre produsele pe care le-am adus cu atelierul mobil la cerintele clientilor il reprezinta plasele de tantari. Plasele de insecte pe care le confectionam ofera protectie excelenta impotriva insectelor, gandacilor si a altor “ganganii” pe care nu ni le dorim in locuinta sau in biroul nostru. In tipurile noastre de montaj asiguram in acelasi timp un acces facil la balcoane si terase.

Unul dintre avantajele intalnite la orice tip de plase tantari este ca nu limiteaza vizibilitatea si nici spatiul liber al usii. Noi am ales un produs cu profile speciale din aluminiu cu sau fara fascicul interior. Acest produs este disponibil in diferite culori, pornind de la standardul alb, si terminand cu maro, gri  sau imitatie din lemn. Montajul unei plase tantari se poate realiza prin fixarea atat la usi din PVC cat si la usi din lemn.


Plase tantari rulou, un produs solicitat de catre clienti, dar nu intotdeauna usor de implementat

Un alt produs foarte dorit de catre clientii nostri il reprezinta plasele de tantari tip rulou. Plasele de tantari tip rulou ofera o vizibilitate la fel de buna ca cele pe balamale, iar aerul poate patrunde in incapere la fel de usor. Plasa rulou are avantajul ca se poate rula foarte usor, chiar daca ghidajele acesteia sunt confectionate din aluminiu.

Plasele de tantari tip rulou sunt disponibile in gama noastra cu unitate verticala, ideala pentru ferestre dar totodata si orizontala simpla sau orizontala dubla. In functie de tipul ferestrei sau usii, aceste plase tantari tip rulou pot necesita dificultati la implementare, fiind mai putin usor de montat comparativ cu plasele de tantari pe balamale.

 

Plasele plisse, cu o tendinta ascendenta in ceea ce priveste solicitarile

Plasa de tantari plisse ofera un avantaj unic in ceea ce priveste alegerea deschiderii plasei. Prin glisare, plasele de tip plisse se pot deschide in sus sau in jos, in lateral stanga dreapta datorita sistemului de glisare, care are o structura destul de simpla.

 

Avantajele plaselor de tantari in locuinta sau birou

Mai jos puteti vedea cateva caracteristici care fac produsele noastre atat de eficiente si va asigura un mediu in care sa nu va mai faceti griji in legatura cu insectele nedorite.

Plasele de insecte va protejeaza interiorul locuintei dumneavoastra de toate tipurile de daunatori, nu doar insecte.

Plasele de tantari impiedica patrunderea insectelor, ferindu-va astfel de anumite boli precum malaria, gripa sau alte conditii pe care le pot provoca insectele

Plasele de insecte nu au limita de varsta in ceea ce priveste utilizarea, plasele putand fi utilizate atat de adulti, cat si de copii sau batrani.

Noi, cei de la DepozitPlaseTantari.com va punem la dispozitie plase tantari de calitate superioara, plase care satisfac nevoile clientilor nostri si totodata intalnesc asteptarile acestora din toate punctele de vedere necesare.

DATE DE CONTACT

Nume: Lucian
Functie: Administrator
Email: info@depozitplasetantari.com
Telefon: 720574144
Website: http://www.depozitplasetantari.com/
Cuvinte cheie: plase tantari

Alte Comunicate de presa de 406 :