Ce nu trebuie să lipseacă din garderoba unui român adevărat în sezonul rece? – Tricouri românești cu mânecă lungă, căciuli românești și altele

Cum spuneam într-un post zilele astea, ”românul prevăzător își ia fes când sunt 20 de grade și șapcă pe viscol„ :) Și pentru că suntem proactivi, am adăugat deja în colecțiile ColorEscu haine care să vă țină de cald până la primăvară, când ne întoarcem la tricouri românești, pantaloni scurți și tot setul.

Triouri românești….cu mânecă lungă ;)

Tricourile românești de la ColorEscu s-au ajustat după anotimp și acum nu trebuie să renunțați la starea de bine pe care v-o dă draconul dacic când îl purțați pe piept, sau Decebal, sau mesajul pe care mulți îl îndragiți – ”Om Bun”. Găsiți în magazinul online, la categoria ”Bluze”, tricouri cu mânecă lungă cu simboluri și elemente românești.

Om Bun - Mânecă lungă

În plus, o noutate a acestui sezon sunt și hainele din bumbac organic care au intrat în colecțiile ColorEscu. Modelele Om Bun și Rădăcini sunt deja realizate pe acest material special. Nu numai că este un material moale și foarte plăcut la atingere, dar bumbacul organic are și alte avantaje:

– provine din plante nemodificate genetic și netratate chimic

– nu provoacă reacții alergice și este foarte apreciat de cei cu pielea sensibilă

– nu în ultimul rând, să optezi pentru bumbac 100% organic înseamnă și să dai o mână de ajutor mediului și să ajuți la protecția lui. Românii adevărați sunt iubitori de natură, nu-i așa?

Tricou Radacini bumbac organic

Căciuli românești – NOU la ColorEscu

V-am auzit că v-ați plâns că trece vara și nu mai puteți purta șepcile de la ColorEscu, așa că v-am făcut căciuli :) Am căutat modele moderne – așa cum ne-ați sugerat – și am folosit simbolurile voastre preferate: draconul dacic cu broderie delicată și simbolul ColorEscu – reinterpretare a unui simbol solar.

Căciulile sunt unisex, cu măsură universală, ca să vă fie ușor să le alegeți ;) În plus, sunt 85% din bumbac organic.

Caciuli

 

Hai că nu e așa rău nici în sezonul rece :) și acum chiar aveți tot ce vă trebuie să vă bucurați de el fără a renunța la stilul românesc care vă scoate în evidență personalitatea și caracterul!

Salvează

DATE DE CONTACT

Nume: Oana Radu
Functie: PR Specialist
Email: oana.radu@colortshirts.ro
Telefon: 721369845
Website: www.colorescu.ro
Cuvinte cheie: bumbac, bumbac organic, căciulă, căciulă dracon, căciulă românească, dacic, fes, Romania, tricouri cu mânecă lungă, tricouri romanesti

Alte Comunicate de presa de 292 :