Ce produse pentru par ar trebui sa folosim in sezonul rece pentru a avea un par mereu sanatos si plin de volum?

Spre deosebire de alte parti ale corpului, parul este adesea expus la temperaturi scazute si la vant rece daca nu il protejam cu ajutorul unei caciuli. Aerul rece si temperaturile scazute sunt factori care favorizeaza deteriorarea structurii firului de par, fapt pentru care nu de putine ori acesta devine foarte fragil si capata un aspect nesanatos. In acest sens, pentru a avea parte de un par sanatos chiar si in timpul acestui sezon, specialistii recomanda sa utilizma cateva produse special create in acest sens.

Pe piata regasim la ora actuala o gama foarte variata de produse special concepute pentru ingrijirea corespunzatoare a parului, fapt pentru care de foarte multe ori ne este foarte dificil sa alegem produsele potrivite pentru nevoile parului nostru. O modalitate prin care putem intra astazi mult mai simplu in posesia produselor pentru ingrijirea parului si nu numai este prin intermediul magazinelor de specialitate precum este si Importdirect.ro. Iata asadar cateva idei de produse care nu ar trebui sa lipseasca din procesul de ingrijire al parului in acest sezon.

Samponul pentru par uscat.

Atunci cand parul este uscat datorita aerului rece, acesta este foarte aspru la atingere si nu are pic de volum, astfel ca in situatia data este foarte important sa utilizam sampoane hidratante pentru a-i ofere ingrijirea corespunzatoare. Mai mult decat atat, se poate opta in acelasi timp si pentru un sampon pentru volum care sa ofere parului un aspect mult mai placut si mai sanatos.

Balsamul pentru par.

Balsamul pentru par este de asemenea un produs care nu ar trebui sa lipseasca nicicand din procesul de ingrijire al parului avand in vedere ca acesta ofere parului un aspect voluminos, iar parul devine mult mai usor de aranjat. La fel ca si in situatia sampoanelor, este necesra sa luam in calcul tipul de par pe care il avem, astfel incat sa facem o alegere corespunzatoare.

Mastile pentru par.

Masca pentru par este un produse pe care din pacate il utilizam destul de rar, chiar daca acesta poate aduce rezultate de-a dreptul spectaculoase pentru par. Aplicate in mod corepsunzator, mastile pentru par pot reda foarte usor vitalitate firului de par, lucru care inseamna desigur aspect sanatos si volum. Mai mult decat atat, aceste produse pot ajuta si la refacerea structurii firului de par, astfel ca acesta nu va mai cadea in exces.

Ce nu ar trebui sa facem pentru a ne putea proteja parul?

Intr-o prima etapa este indicat sa nu il spalam foarte des, chiar daca acesta isi pierde din volum destul de repede. Acest lucru poate duce in timp la caderea excesiva a parului. Totodata este foarte important sa nu utilizam foarte mult aparatele pentru coafarea parului care din pacate duc in timp la deteriorarea firului de par si la caderea in exces a acestuia.

DATE DE CONTACT

Nume: Malvina PR
Functie: marketing
Email: importdirect.ro@gmail.com
Telefon: 366401113
Website: https://www.importdirect.ro/ingrijirea-parului
Cuvinte cheie: sampoane, balsam de par

Alte Comunicate de presa de 322 :