Ce spune lumea despre R FIT, specialistul tau in masaj? (#4)

„Un aparat practic, usor de utilizat si potrivit oricarui centru de remodelare” (Eliza, Centrul Epsilon Galati)

„E puternic, simti cum lucreaza, este ucigasul celulitei” (Alina, manager Ariana Tulcea)

„Mie personal mi-a vindecat problemele cu spatele, as putea spune, cat am stat pe el intr-o sedinta de 30 de minute mi-a luat ca si cu mana durerea, fara nicio exagerare!” (Mike, New Body Iasi)

PREMIUM FIT Romania (www.premium-fit.ro) este primul producator roman de echipamente inovative pentru remodelare corporala si fitness, primele doua aparate fiind deja lansate pe piata: B FIT (slabire, detox, tonifiere) si R FIT (masaj, tonifiere).

R FIT este un echipament pentru masaj profesional extrem de eficient in tonifiere musculara si reducerea celulitei. Prin combinarea efectelor benefice ale masajului anticelulitic, drenarii limfatice, tonifierii musculare si masajului de relaxare, R FIT propune una din cele mai avansate si eficiente metode de remodelare corporala de pe piata.

R FIT este specialistul tau in masaj!

R FIT te ajuta sa obtii rezultate spectaculoase in remodelarea corporala, cu efort minim, costuri reduse, fara maseur si in intimitate absoluta.

Masajul este profund, dar de intensitatea dorita de utilizator (pe principiul actiune/reactiune), cu rezultate excelente in obtinerea fermitatii pielii, indepartarea inesteticului aspect de coaja de portocala si eliminarea mai usoara a toxinelor din corp prin drenare limfatica.

Suplimentar, lampa infrared stimuleaza productia de colagen si elastina, ajutand la diminuarea vergeturilor, oferind suplete si mai multa elasticitate pielii.

Ne propunem ca „Ce spune lumea despre R FIT?” sa devina cea mai consistenta campanie-testimonial realizata in Romania!

Zi de zi, trei dintre utilizatorii echipamentelor noastre (cursanti, traineri sau manageri) vor povesti despre interactiunea lor cu R FIT si despre experienta traita.

Gasiti zilnic noi informatii despre R FIT in articole si comunicate de presa sau va invitam pe Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, Youtube, TikTok, DailyMotion, Vimeo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Liviu Ciobanu
Functie: manager dezvoltare
Email: liviuciobanu@yahoo.com
Telefon: 0769610245
Website: www.premium-fit.ro

Cuvinte cheie:

masaj anticelulitic, tonifiere musculara, remodelare corporala

Alte Comunicate de presa de Ciobanu Liviu:

„Nu sunt adepta sportului, deci un aparat ca asta e mana cereasca pentru remodelare” (Dica, Elixir Braila)
„Imi place ca este un masaj uscat, fara uleiuri, si faptul ca pot sa-l fac cand si cum ma taie pe mine capul, fara sa ma atinga cineva” (Andreea, Aualeu Fitness Timisoara)
„R FIT inseamna vreo 10 maini de-ale mele, spun despre el ca face minuni, atat pe celulita cat si pentru tonifiere” (Andreea, manager Andreea Welness Masaj Constanta)
„Imi place cum lucreaza singur si ca nu ai nevoie de antrenor” (Gabriela, Bila Style Beauty Ramnicu Sarat)
„E puternic, simti cum lucreaza, este ucigasul celulitei” (Alina, manager Ariana Tulcea)