Ce trebuie stiut inainte de a aplica pentru jobul de bucatar in Germania?

Fiecare angajare in Germania este unica in felul ei. De ce? Pentru ca fiecare job in Germania are cerinte si beneficii diferite in functie de angajator si landul(judet) tarii. Pentru postul de bucatar in Germania cerintele difera de la un hotel-restaurant la altul. De la meniuri, cerinte si remuneratii pana la calificari si studii superioare. De exemplu salariile din Sud sunt mai mari fata de cele din Nord, dar si nivelul de trai este diferit fiind mai scump in Sud. O alta diferenta se face la clasa de impozitare tinandu-se cont de varsta si copii in intretinere.

Care sunt cerintele?

Cerintele de angajare sunt diferite in functie de hoteluri sau restaurante, de functiile de bucatar cerute de angajatori, de exemplu COMMIS DE CUISINE, CHEF DE PARTIE, SOUS CHEF, CHEF DE CUISINE.
Unii angajatori cer doar limba engleza, iar altii nu iau in considerare acest lucru fiind obligatorie limba germana, la fel si calificarea de bucatar sau certificari unde este cazul.
De exemplu pentru CHEF DE CUISINE cerintele minim sunt: Diploma de bucatar, limba germana minim B2, limba engleză conversațional, experiență în gastronomie minim 10 ani, din care minim 5 ani în restaurante de lux și minim 3 ani în restaurante de lux vest europene, certificat de igienă HACCP / baza sistemului de management a igienei și siguranței alimentului. Pentru COMMIS DE CUISINE se cere diploma de bucatar limba germana minim A1 si experienta de minim 3 luni.

Cum ma pot angaja?

Recrutarea si angajarea se face pe baza de CV, interview si dovada calificarii sau a studiilor superioare.
Contractele de munca se fac direct cu angajatorul german fara comision si fara intermediari.

Mai multe informatii si locuri de munca in Germania pot fi gasite pe websiteul MedialJob sau pe pagina de facbook MedialJob.

DATE DE CONTACT

Nume: Laurentiu Bratu
Functie: Director Romania
Email: contact@medialjob.ro
Telefon: 752341084
Website: https://medialjob.ro
Cuvinte cheie: loc de munca in Germania, bucatar in Germania, angajare germania, loc de munca in strainatate, bucatar in strainatate.

Alte Comunicate de presa de 752 :