Cel mai bun studio de videochat din Craiova face angajari

Dupa ce a reusit sa faca performanta cu studiourile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Los Angeles, Studio 20 a deschis recent alte trei locatii, in Cali (Columbia), Oradea si Craiova. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu prietenos, in care te vei dezvolta personal si profesional, sa ai un program flexibil si posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna, atunci te asteptam la interviu in noul studio de videochat din Craiova.

Studio 20 este o companie cu o experienta de 17 ani in acest domeniu si a dovedit ca poate avea succes la nivel international, prin premiile castigate constant la festivalurile de videochat de la Mamaia, Praga, Barcelona, Las Vegas, Los Angeles si Cartagena, dar si prin inaugurarea de noi locatii atat in tara, cat si in strainatate.

Noul studio de videochat din Craiova le poate ajuta pe tinerele din aceasta zona a tarii sa aiba parte de o cariera plina de satisfactii financiare, profesionale si personale. Aici, ele au parte de un cadru legal si corect, care le protejeaza drepturile si prin care beneficiaza de  contributii la pensie (CAS) si sistemul de asigurari de stat (CASS) si asigurare medicala privata.

Acest studio de videochat din Craiova, care face parte din reteaua Studio 20, este localizat la doar 500 de metri de Universitate si le ofera modelelor un spatiu generos, impartit in 15 camere tematice. Decorul este modern si luxos, tinerele bucurandu-se de curatenie impecabila si conditii de lucru excelente. De asemenea, ele beneficiaza de o echipa de suport tehnic, de traineri experimentati, make-up artist, hairstylist, maseur si sedinte foto si video profesionale. Mediul creat aici este perfect pentru obtinerea recunoasterii profesionale, dar si pentru discretia de care au nevoie modelele noastre.

Programul de lucru la acest studio de videochat este flexibil, asa ca poti lucra in ture de dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea. Nu conteaza numarul zilelor sau al orelor din zi lucrate, atata timp cat la sfarsitul saptamanii se cumuleaza 40 de ore. Acest target este necesar pentru ca fiecare model sa-si atinga obiectivele financiare. Un alt aspect important este ca modelul sa lucreze constant pe aceeasi tura, pentru a putea sa-si fidelizeze membrii si pentru a-si mari castigurile.

Avantajul principal al modelelor angajate la acest studio de videochat din Craiova este faptul ca pot face videochat glamour, deci nu este neaparat nevoie sa apeleze la nuditate sau la show-uri erotice. Ele se bazeaza pe farmecul personal si pe inteligenta nativa pentru a cuceri membrii site-urilor pe care lucreaza, devenind astfel experte in psihologia masculina. La Studio 20, tinerele angajate ca modele de videochat beneficiaza si de o atmosfera extrem de placuta si prietenoasa deoarece stim ca factorul emotional este foarte important pentru a face performanta. De asemenea, echipa noastra le va ajuta sa  faca fata noilor provocari din profesie sau din viata personala.

Studioul de videochat din Craiova, la fel ca celelalte din reteaua Studio 20, lucreaza 100% legal si este corect si transparent cu modelele sale. Acestea semneaza un contract de artist-interpret inca din prima zi si primesc un exemplar pe loc. In plus, o data la doua saptamani, atunci cand sunt platite, vor semna un act aditional, cu toate detaliile activitatii lor pe siteurile de videochat. Ulterior, banii vor fi platiti in contul lor bancar, de catre aceeasi societate comerciala cu care au semnat contractul initial. Modelele au oricand acces la registrele contabile si isi pot verifica istoricul taxelor si impozitelor pe site-ul ANAF.

Daca iti doresti un job legal, care iti ofera posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna din chat, site-ul personal, programe de afiliere, bonusuri de fidelitate si numeroase concursuri si premii, atunci ia legatura cu un reprezentant al acestui studio de videochat din Craiova la numarul de telefon 0733 479 459 sau pe email craiova@studio-20.ro. Acesta iti va raspunde la orice fel de intrebare si te va programa la un interviu, pentru a vedea cu ochii tai cum arata locul in care vei munci si pentru a discuta cu modelele deja angajate aici. Ne dorim sa fim cat mai transparenti, sa te informam corect si sa te ajutam  sa iei cea mai buna decizie pentru viitorul tau. Indrazneste sa-ti implinesti visele!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de studio20:

Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu prietenos, sa ai un program flexibil si sa castigi foarte bine, atunci te asteptam la noul studio de videochat din Craiova.