Cel mai mare site destinat vanzarii si cumpararii de peste s-a lansat – bursa-peste.ro

Nimic mai simplu: VA FACETI UN CONT GRATUIT pe bursa-peste.ro !

Puteti vinde sau cumpara peste proaspat la cel mai bun pret din Romania.

Beneficii ale consumului de peste

Acizii grasi Omega 3 care se gasesc in peste sunt buni pentru sanatatea inimii. Articolul de fata arata cum beneficiile consumului de peste depasesc orice risc.

Pentru persoanele ingrijorate pentru sanatatea inimii – indiferent daca vor sa le evite sau au deja o afectiune pe care cauta s-o amelioreze – consumul a una sau doua mese de peste pe saptamana poate reduce cu o treime riscul de deces prin infarct miocardic.

Este cunoscut de mai mult timp faptul ca grasimile nesaturate care se gasesc in peste, acizii grasi omega 3, par sa reduca riscul de deces prin afectiuni cardiace.

De multi ani exista recomandarea ca oamenii sa consume acizi grasi omega 3 cel putin de doua ori pe saptamana. Dar exista si oameni preocupati de faptul ca prezenta mercurului si a altor metale grele in pestele oceanic ar contrabalansa beneficiile pentru sanatatea inimii.

Totusi, cand e vorba de o inima mai sanatoasa, beneficiile consumului de peste depasesc eventualul risc reprezentat de expunerea la contaminanti.

Va asteptam cu drag pe bursa-peste.ro !

DATE DE CONTACT

Nume: Coltuc Marius
Functie: Manager
Email: marketing@coltuc.ro
Telefon: 745150894
Website: https://bursa-peste.ro
Cuvinte cheie: peste,pesti,peste proaspat,peste congelat,midii,fructe mare,preparate peste,bursa-peste.ro, produse pescuit,pescuit,balti de pescuit,balti peste,caras

Alte Comunicate de presa de 621 :