Chestionareauto.ro lanseaza aplicatia mobila cu teste DRPCIV

aplicatie chestionare auto

Site-ul chestionareauto.ro a lansat aplicatia mobila pentru chestionare auto cu teste DRPCIV, ceea ce inseamna ca, incepand cu anul 2020, cursantilor de la scoala de soferi le va fi mai usor sa se pregateasca in mod corespunzator pentru examenul de permis. Conform specialistilor care lucreaza in echipa site-ului chestionareauto.ro, sansele elevilor de a se pregati in mod corect de examen sunt mult mai mari atunci cand pregatirea are loc in mod corespunzator. Aplicatia se instaleaza gratuit din magazinul Google Play, functionand deocamdata doar pe Android.

Care sunt avantajele acestei aplicatii? Simplu de inteles!

Cele mai noi intrebari se afla in aplicatie

In aplicatia oferita de chestionareauto.ro pot fi gasite cele mai noi intrebari propuse pentru examen si explicatii detaliate cu privire la intrebarile gresite. Cei care se pregatesc pentru examen la scoala de soferi primesc ajutor pentru a intelege temeinic legislatia din codul rutier.

Aplicatia poate fi utilizata foarte usor pe orice dispozitiv mobil care are sistemul de operare Android, atat pe tableta cat si pe telefonul mobil si functioneaza in cel mai flexibil si intuitiv mod. Este un instrument perfect pentru ca pregatirea elevului sa fie una de exceptie care sa duca la rezultatele asteptate.

Chestionarele auto sunt impartite pe categorii

In aplicatie, chestionarele auto sunt impartite pe categorii vizand toate subiectele de interes cum ar fi mecanica, masurile de prim ajutor, conditiile pentru prioritate si depasire si lista poate continua, astfel incat elevul sa poata sa aprofundeze intrebarile la care are cele mai mari probleme.

Exact asa cum se intampla si la testele pe categorii, la finalul fiecarui chestionar pe pe lista vor fi explicatii gratuite cu detalii, in asa fel incat intrebarile gresite sa fie foarte usor de inteles si sa fie identificate la examenul final. De astfel, aceasta este una dintre putinele aplicatii cu explicatii utile in timpul pregatirii pentru scoala de soferi.

De asemenea, elevii au acces la Codul Rutier impartit pe capitole si actualizat in conformitate cu Monitorul Oficial. Aceasta aplicatie se dovedeste una dintre cele mai complete existente in prezent pentru dispozitivele mobile si este mult mai eficienta decat invatatul din chestionarele din carte sau de pe suportul optic care vine impreuna cu aceasta – motiv pentru care intr-un timp scurt a fost descarcata de peste 1000 de ori.

Foarte curand, aplicatia va oferi acces la doua carti importante in pregatirea cursantilor

„Codul Rutier Mura in Gura” si „Secretele Obtinerii permisului de conducere” sunt doua carti considerate premium, disponibile in format electronic, care au recorduri in vanzari in ultima vreme si care in momentul in care au fost invatate si citite vor oferi toata increderea de care elevul are nevoie pentru a putea promova la punctaj maxim.

Cu ajutorul acestei aplicatii fiecare cursant al scolii de soferi beneficiaza de toata pregatirea necesara pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile. In plus, specialistii au constatat ca posibilitatea de a rezolva chestionare auto pe dispozitive mobile ajuta foarte mult elevii, deoarece acestia sunt invatati cu acest mediu de lucru, multora dintre ei fiindu-le greu sa rezolve teste pe suport de hartie, asa cum se obisnuia pana acum.

Modul in care aceasta aplicatie se prezinta si designul intuitiv ajuta foarte mult elevii de toate varstele sa se pregateasca foarte bine pentru examenul de permis. Chestionareauto.ro este un site care a oferit de foarte mult timp cele mai bune materiale pentru examenul de permis si continua sa surprinda cu aceasta noua aplicatie foarte utila.

Alte Comunicate de presa de 1 :