Christian Transfers, solutia avantajoasa pentru curse de transport persoane Timisoara-Budapesta

transport persoane timisoara budapesta

Christian Transfers este o firma de transport din Bucuresti, care a primit distinctii si aprecieri din partea tuturor oamenilor care au solicitat serviciile sale, combinatia de profesionalism, promptitudine, flexibilitate si capacitatea de a gasi noi solutii fiind principalele puncte tari care o definesc.

In ultimii ani, dezvoltarea acestei firme a condus la obtinerea unui progres fantastic, managerii acesteia declarand ca imbinarea elementelor de start-up din domeniul tehnologiei, promovarea la nivel online si setul de servicii oferite, se doresc a cauta solutii pentru toate solicitarile si problemele oamenilor.

Ultimele rapoarte arata ca atat romanii, cat si persoane din exterior au gasit in serviciile firmei Christian Transfers atat multumire cat si calitate ridicata, mai ales atunci cand a fost nevoie de luarea unor decizii rapide, indiferent ca era vorba de transporturi lungi sau scurte.

Cursele Christian Transfer programate propun urmatoarele rute:

  • Transport persoane Timisoara – Szeged
  • Transport persoane Timisoara – Budapesta
  • Transport persoane Arad-Budapesta
  • Transport persoane Timisoara – Belgrad
  • Transport persoane Aeroportul Henri Coanda – Constanta

La cerere pot fi recunoscute si alte servicii si accesate cu usurinta:

  • Tur al orasului Timisoara si Budapesta si prezentarea principalelor obiective turistice;
  • Transfer de orice tip catre orase din Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Croatia, Serbia
  • Transport privat sau curse zilnice cu pret personalizat
  • Transport zilnic programat intre diferite destinatii ale oraselor vestice, precum si ale tarilor vecine (ex. spitalul din Szeged, autogara Népliget sau aeroportul Liszt Ferenc)

Explorarea site-ului Christian Transfers, dar si diferite motoare de cautare de la nivelul acestuia pot fi accesate facil, gratie interfetei prietenoase disponibile, dar si a descrierii detaliate a tuturor serviciilor oferite, astfel incat intr-un mod cat mai rapid fiecare persoana sa-si evalueze optiunile si sa ia hotararea potrivita. Exista de altfel si optiunea activa de rezervare a biletelor dar si de consultanta in caz de nevoie.

Conducatorii acestei companii de transport persoane au declarat ca in viitor isi propun sa duca lucrurile la un nivel si mai ridicat, adaugand o gama si mai variata de optiuni si servicii tuturor persoanelor, dar si preturi atractive pentru a oferi atat confort cat si siguranta.

Mai multe despre Christian Transfers

ChristianTransfers este o agentie online care isi propune sa promoveze activitatea de rezervare a serviciilor de transport atat intern cat si in strainatate,  punand la dispozitia tuturor clientilor atat autovehicule de mici dimensiuni precum o berlina, dar si unele ce isi propun abordarea unor grupuri ceva mai extinse, precum un autocar sau un microbuz

Asemenea servicii au o exprimare diferita, iar fie ca doriti sa abordati o cursa regulata, o calatorie de tip business, un eveniment special, o calatorie de agrement, un pelerinaj sau diferite activitati extra-scolare cu grupuri din institutii educative, Christian Transfers va sta la dispozitie cu cele mai bune optiuni.

Minivan-urile care fac posibila transportarea grupurilor de persoane sunt dotate cu optiuni de ultima generatie, atat de depozitare ale bagajelor, cat si WI-FI, sau de confort.

Mai mult, la cerere, Christian Transfers ofera si alternative private de transport persoane cu sofer de la aeroportul Otopeni catre alte destinatii aflate la diferite distante departare.

Pentru a afla spre exemplu care este programul curselor de transport persoane Timisoara Budapesta, Timisoara – Szeged  sau Arad – Budapesta, nu este nevoie decat de accesarea unei sectiuni de pe pagina web, astfel incat sa fii pus la curent cu data, ora si locul de plecare.

Nu trebuie scoasa din ecuatie nici posibilitatea aterizarii pe un aeroport la ceva departare de casa, situatie in care printr-o simpla accesare a site-ului Christian Transfers un mijloc de transport va poate sta la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte pentru a nu irosi timp pretios.

Obiectivele urmatoare isi propun sa puna clientul pe primul loc

Cum orice relatie sociala se bazeaza pe respect,  Christian Transfers are ca obiectiv in viitor satisfacerea tuturor clientilor intr-o maniera unica, fara sa existe nici o situatie de compromis sau anumite dificultati in solutionarea cererilor.

Astfel nu numai ca se are in vizor si deschiderea unei alte sectiuni de servicii, dar se cauta chiar si acoperirea unor zone geografice la distante ceva mai indepartate pentru a da oamenilor cat mai multe alternative de selectie.

Alte Comunicate de presa de 1 :