Comisarul Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia vizitează Intracom Telecom

În timpul vizitei, comisarului i-a fost prezentat portofoliul extins al companiei de soluții inovatoare, promovat de subsidiara americană a Intracom Telecom, și a fost informat cu privire la activitățile companiei pe piața menționată anterior. În acest cadru, executivii de rang înalt ai Intracom Telecom au prezentat detaliat Wireless Network Solutions si activitatile IoT /IPTV din Statele Unite și au discutat despre oportunități viitoare, noi colaborări și proiecte în țară și în regiunea Americii de Nord. Discuția a inclus, de asemenea, facilitățile și programele puse la dispozitie de catre statul american Georgia pentru companiile ce se infiinteaza și doresc sa-si îmbunătățeasca operațiunile în acest stat. Un accent special a fost pus pe soluțiile FWA WiBAS ™ ale Intracom Telecom ce vin in intampinarea eforturilor tarii de a reduce „decalajul” digital în zona rurala a SUA și în special, în statul Georgia.

Pat Wilson, Comisar al Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia, a declarat: „În timpul vizitei mele la Intracom Telecom, am putut vedea în mod direct cum software-ul inovativ și soluțiile ultra-broadband vor continua să modeleze lumea telecomunicațiilor și a tehnologiei wireless. Subsidiara Intracom Telecom situate in Duluth, Georgia, își poziționează în mod unic operațiunile pentru a acoperi clienți din întreaga Americă de Nord, în același timp valorificând talentul și resursele pe care statul le oferă în continuare companiilor de tehnologie din întreaga lume. „

Kartlos Edilashvili, CEO Interim al Intracom Telecom Group, a comentat: „A fost plăcerea noastră să îl primim pe domnul Pat Wilson la sediul nostru și să discutăm modalități de a ne promova întregul portofoliu pe o piață de interes strategic pentru Intracom Telecom. Sunt încrezător că discuția noastră fructuoasă a stabilit un canal de comunicare sincer și deschis ce aduce doar rezultatele pozitive ambelor părți. ”

Nume: Magda Mischie
Functie: Marketing & Communications Manager
Email: magdam@intrarom.ro
Telefon: +40212040960
Website: www.intrarom.ro

wireless, intracom telecom

Alte Comunicate de presa de Mischie Magda:

Atena, Grecia - 16 iulie 2021 - Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că dl. Pat Wilson, Comisar al Departamentului pentru Dezvoltare Economică din Georgia (GDEcD), a vizitat sediul companiei în Peania,Grecia.
Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, anunta implementarea unui proiect de securitate cibernetică pentru WIND Hellas.