Companiile angajează ingineri la ENGINEERING CAREER FORUM pe 11 octombrie 2018 în București.

FRANCO NET SRL organizează pe 11 octombrie 2018 la București, târgul de cariere ENGINEERING CAREER FORUM, prin intermediul departamentului sãu de organizare evenimente HR (Franco-jobs.com).

Târgul este un eveniment dedicat exclusiv inginerilor români sau strãini, vorbitori de una sau mai multe limbi străine, având fie experiență, fie o diplomă în ingineria civilă, mecanică, electrică, software, chimică sau interdisciplinară, şi care sunt în căutarea unui loc de muncă full time. Orice nivel de experiență va fi apreciat: viitori absolvenți, ingineri la început de carieră sau cu experiență, interesați de poziții de conducere.

Scopul evenimentului este acela de a pune în legătură angajatori, companii oferind servicii de formare profesională, asociații profesionale, instituții și candidați sau studenți în ultimul an, într-un schimb plăcut și profesional de oportunități, competențe și transfer de cunoștințe.

Cine sunt angajatorii?

9 companii au confirmat prezența la eveniment și vor aștepta candidații pentru discuții aprofundate despre oportunitățile de carieră în inginerie : Air Liquide (furnizor de gaz pentru industrie), Allio România (automobile și aeronautică), ALTEN România & KEPLER (automobile, aeronautică și IT) Bertrandt (automobile și aeronautică), Camusat (telecom, infrastructură) City Passenger (IT), Haulotte (producție echipamente și platforme profesionale de ridicat), Isaf (transport feroviar & urban, electrificare, semnalizări, telecomunicaţii, lucrări de cale, inginerie și toată producția de elemente componente aferente), Groupe Renault (automobile).

Care sunt oportunitãţile de carierã?

Ofertele de muncă sunt reale și disponibile imediat pentru absolvenții facultăților de inginerie electrică, electronică, electrotehnică, mecatronică, automatică, hidraulică, transporturi, construcții, TCM sau informatică și calculatoare/ automatică. Peste 80 de poziții diferite, mai ales în județele București, Ilfov, Argeș, definite prin cuvinte cheie precum: mechanical engineer, inginer software, inginer diagnoză, passive safety engineer, project manager fuel and emissions, inginer hidraulică, inginer calcul, inginer concepție, inginer sistem electric, inginer teste, responsabil ssm șantiere, inginer proiectant, support power system engineer, programator cnc, controlor 3d, proiectant Catia, CAD designer, CAD leader, process engineer, architecture engineer, ingénieur réseau.

Șansele mai mari la angajare o au candidații care stăpânesc limbile străine engleză și franceză, precum și una sau mai multe dintre competențele următoare: management de proiect, Autocad, citire schițe tehnice, contract management/FIDIC, Doclib, Xcel avansat, SSM, sistem de management integrat, ARAS, Smarteam, programe software de analiză și numărare, SolidWorks, SCILAB, PCAN Explorer (system), codare C / C++, VISIO, Synergy (Soft data base), MATLAB, Visual Basic, dinamică autovehiculelor, rezistența materialelor, control dimensional și metrologie, Catia v5, 2D, 3D, Catia v6, Nastran, Pamcrash, Metapost, Ansys, electronică, automatizări, CAD/ CAM, Worknc, programare CNC, frezaj CNC, EE architecture, CANALYZER, CARELEC, Automotive CAN Broadnet, asamblare, design tools (LCable, ELECTRE), NewPdm, ISO Quotation, Matlab, Simulink , Stateflow sau Ethernet.

Evenimentul se dorește a fi unul interactiv. Se asigurã contactul direct cu echipa de recrutare sau managerii de proiect și posibilitatea de a asista la demonstrații de noi tehnologii în spațiile demotech special animate de care ingineri cu experiență. Vor exista și spații în care candidații vor beneficia de consiliere pentru a alege cursuri de formare profesională precum limbi străine sau diverse programe de operare, proiectare, programare.

În intervalul 12h00-14h00 candidații vor avea posibilitatea de a obține gratuit o poză profesională, în format electronic, realizată de un fotograf profesionist pentru profilul pe rețele sociale sau pentru curriculum vitae. La sfârșitul evenimentului vom trage la sorți câștigătorii tombolei care poate aduce un mic plus pentru 3 dintre participanții la eveniment.

Cum se desfãşoarã înscrierile?

Așteptăm deci inginerii în căutarea unui loc de muncă, joi 11 octombrie 2018, între orele 9:00 și 18:00, la Biblioteca Mater, situată pe Splaiul Unirii 160, etaj 1, scara galbenă. Accesul este gratuit sub rezerva înregistrării prealabile pe formularul Google aici : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB44NzZE6-8t7Cpmh98RAUPDXA3nVjouODy9iFD6jpC9ImEw/viewform sau pe site-ul evenimentului www.careerfair.franco-jobs.com

Parteneri ai evenimentului

Ambassade de France en Roumanie, Institut Français, Chambre de Commerce et d’Industrie Française en Roumanie (CCIFER), ACAROM, AGIR, Lectorat Français de L’Université Polytechnique de Bucarest, France Alumni Roumanie, Comité des étudiants francophones Gaudeamus, UTCB Universitatea Tehnicã de Construcţii Bucureşti, Business Academy – Școala oamenilor de afaceri, Link Academy – Școală pentru o carieră IT profitabilă, Lepetitjournal.com, Revista T&T – Tehnicã şi Tehnologie.

 

Despre Franco-jobs.com

Portal cu oferte de muncă online încă din 2009, echipa specializată în organizare de evenimente de recrutare cum ar fi târguri de job-uri, open days / job dating, din ce în ce mai atentă la nevoile de recrutare ale companiilor internaționale, dar și a celor mici și mijlocii in cautare de colegi vorbitori de limbi străine. Peste 10.000 de like-uri pe pagina noastră Facebook, 40.000 de utilizatori pe platforma noastră în 2017 și zeci de proiecte de recrutare și cariere reușite în România (www.franco-phonie.ro).

 

Pentru mai multe informații despre acest eveniment sau înscriere vă rugăm să ne contactați:

Mail: contact@franco-jobs.com

Site eveniment: http://www.careerfair.franco-jobs.com/

Facebook: https://www.facebook.com/events/555702868207897/

DATE DE CONTACT

Nume: BRIZIOU CRISTINA
Functie: Project Manager
Email: contact@franco-jobs.com
Telefon: 40742188912
Website: www.franco-jobs.com
Cuvinte cheie: cariere, job, inginerie, ingineri, locuri de munca, Bucuresti, Ilfov, Arges, Calarasi, targ de joburi, electrica, electrotehnica

Alte Comunicate de presa de 555 :