COMUNICAT DE PRESĂ privind incheierea proiectului Profesioniști in Turismul de Top (PRO TOP) – cod SMIS 118180

16 decembrie 2019

 

COMUNICAT DE PRESĂ

privind incheierea proiectului Profesioniști in Turismul de Top (PRO TOP) – cod SMIS 118180

 Fundaţia Convergente Europene, în calitate de beneficiar al contractului de finanțare POCU/227/3/8/118180, anunta incheierea proiectului cu titlul Profesioniști in Turismul de Top (PRO TOP).

 

Obiectivul general al proiectului a vizat îmbunatățirea competențelor manageriale ale resurselor umane active in domeniul turismului si ecoturismului din regiunile Sud-Est, Centru, Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia”, obiectiv care a fost atins prin derularea de programe de formare profesionala de tip specializare si workshop-uri tematice destinate antreprenorilor si managerilor, precum si activitati de sprijin destinate intreprinderilor pentru elaborarea de planuri strategice pe termen lung.

      

Proiectul a contribuit la:

  • Cresterea si diversificarea competentelor manageriale a aproximativ 500 de antreprenori si manageri din domeniul turismului si ecoturismului activi in regiunile Sud Est, Centru, Sud Muntenia și Sud-Vest Oltenia.
  • Imbunatatirea capacitatii de adaptare a activitatii profesionale la dinamica sectorului turistic si ecoturistic a unui numar de 56 de intreprinderi active in domeniu din regiunile Sud Est, Centru, Sud Muntenia și Sud-Vest Oltenia.
  • Crearea si dezvoltarea comunitatii profesionale „Manager performant in turism” – structura suport pentru cresterea competitivitatii IMM-urilor din domeniul turismului si ecoturismului care activeaza in regiunile Sud-Est, Centru, Sud Muntenia și Sud-Vest Oltenia.

 

Rezultatele proiectului au condus la creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naţionale pentru Competitivitate (SNC) si a domeniilor de specializare inteligentă conform Strategiei Naţionale pentru Cercetare, Dezvoltare şi Inovare (SNCD).

 

Valoarea totală a proiectului a fost de 2.208.559,18 lei (din care, valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE este de 1.839.730,12 lei).

Data începerii proiectului: 18.05.2018

Data finalizării proiectului: 21.12.2019

Codul MySMIS al proiectului: 118180

 

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European

prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

 

 

DATE DE CONTACT:

 

Dr.ec. Mihaela MOSTAVI,

Manager proiect

Tel. 0722.291.642

e-mail: office @fce.org.ro

website: www.fce.org. ro; https://fce.org.ro/protop/

Alte Comunicate de presa de 476 :