COMUNICAT DE PRESĂ Referitor la finalizarea Proiectului LIFE 13 NAT/ RO / 001154 / LIFE FOR BEAR „Conservarea populaţiei de urs brun (Ursus arctos) din România”

Proiectul LIFE FOR BEAR, cofinanţat de către Comisia Europeană prin programul LIFE+ Natura 2000, s-a derulat în perioada 01.10.2014 – 31.12.2021 de către Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea” – Staţiunea Braşov, în calitate de Beneficiar coordonator, împreună cu Beneficiarii asociaţi: Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, R.P.L.P. Kronstadt R.A., O.S. Râşnov, Administraţia Parcului Natural Bucegi şi Fundaţia Carpaţi.
Conferința finală se va desfășura în mediul online, pe platforma ZOOM, în data de 21.01.2022, începând cu ora 10:00. Link-ul de acces la conferință va fi disponibil pe website și pe pagina de Facebook ale proiectului:
https://lifeforbear.ro/comunicate-de-presa/
https://www.facebook.com/lifeforbear
Cu această ocazie vor fi prezentate rezultatele proiectului și acțiunile viitoare pentru asigurarea sustenabilității.
În cadrul proiectului s-a abordat un management complex al conflictelor urs-om, prin testarea unor metode noi, îmbunătăţirea celor aplicate anterior, respectiv optimizarea soluţiilor necesare pentru reducerea conflictelor.
Pentru a avea acces la materiale informative și mai multe informații despre proiect, accesați
https://lifeforbear.ro/

Echipa LIFE FOR BEAR

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Nume: Tina JURJ
Functie: Responsabil comunicare
Email: bear@icaswildlife.ro
Website: https://lifeforbear.ro/

Cuvinte cheie:

urs, lifeforbear

Alte Comunicate de presa de Tina Jurj:

Conferința finală se va desfășura în mediul online, pe platforma ZOOM, în data de 21.01.2022, începând cu ora 10:00. Link-ul de acces la conferință va fi disponibil pe website și pe pagina de Facebook ale proiectului.
În cadrul proiectului se vor elabora 5 planuri de management, fundamentate științific, pentru 5 Arii naturale protejate.