Concurs de arte plastice

Cu ocazia anului Centenar al Marii Uniri de la 1918, Centrul de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale lansează un concurs de arte plastice- ”Bucovina 100” cu tema: ”SIMBOLURI BUCOVINENE ALE CENTENARULUI MARII UNIRI”.

Acest concurs de arte plastice se desfășoară în cadrul proiectului ”Simboluri Bucovinene ale Centenarului Marii Uniri”, proiect cofinanțat de către Consiliul Județean Suceava.

Astfel, elevii din școlile și liceele din județul Suceava au posibilitatea de a se implica într-un exercițiu artistic de recuperare a memoriei cu privire la rolul pe care Bucovina l-a avut în realizarea Marii Uniri, dar și în ceea ce privește împlinirea idealului național al Marii Uniri.

Pentru a participa la acest concurs, profesorii sau învățătorii care doresc să implice elevii talentați din școlile sau liceele în care activează trebuie să se înscrie pe următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/1RPl9PVutpLx5mg_AjfM3Cly6QSGGzxO4GGZNXf2WZZ0/edit

 

Calendarul de desfășurare a concursului este următorul:

  • 9-15 Octombrie 2018 – Înscrierea școlilor și liceelor în concurs
  • 16-19 Octombrie 2018 – Prezentarea regulamentului de concurs și a materialelor legate de simbolistică
  • 20-26 Octombrie 2018 – Realizarea lucrărilor de artă plastică
  • 29-31 Octombrie 2018- Etapa de trimitere a lucrărilor pentru jurizare
  • 1- 4 Noiembrie 2018 – Jurizarea lucrărilor
  • 5 Decembrie- Premierea lucrărilor câștigătoare
  • 6 Noiembrie- 15 Decembrie – Realizarea unei expoziții itinerante în școlile și liceele participante la concurs.

Acest proiect este implementat de către Centrul de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale (CenRes) în parteneriat cu  Asociația ”Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina”, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei , Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Proiectul este cofinanțat de către Consiliul Județean Suceava.

Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: cenresuceava.proiecte@gmail.com sau la telefon 0743 422 055, persoană de contact- Iacob Raluca.

DATE DE CONTACT

Nume: Iacob Raluca
Functie: coordonator proiect
Email: cenresuceava.proiecte@gmail.com
Telefon: 743422055

Alte Comunicate de presa de 307 :