Concurs de planuri de afaceri pentru obținerea a 40.000 euro

– Ai domiciliul sau reședința în mediul urban sau rural din regiunea Sud-Muntenia ?

– Ai intenția de a-ți înființa o afacere non-agricolă în mediul urban din regiunea Sud-Muntenia ?

– Ai absolvit un curs de Competențe Antreprenoriale, recunoscut de ANC?

Dacă răspunsul tău este “DA!”,  atunci trebuie să aplici pentru a intra în competiția obținerii unui ajutor de minimis nerambursabil de maximum 40.000 euro pentru a-ți finanța ideea de business.

 

Ce trebuie să faci?

  1. Studiază Metodologia privind organizarea concursului de planuri de afaceri în care vei găsi informații cu privire la oportunitatea de finanțare, criteriile pe care trebuie să le îndeplinești, cheltuielile eligibile și modalitatea prin care te poți înscrie în concurs – http://www.ptir.ro/?p=2761.
  2. Completează și depune planul tău de afaceri.

Ulterior depunerii planului de afaceri, acesta va fi analizat de către o comisie, conform metodologiei de selecție a planurilor de afaceri, care va decide dacă afacerea ta va primi 40.000 euro, 100% nerambursabili.

 

Crezi că nu ai suficiente cunoștințe să realizezi planul de afaceri?

Proiectul îți vine în ajutor prin organizarea unor cursuri de antreprenoriat în cadrul cărora vei trece prin toate etapele necesare redactării acestuia!

Mai mult, dacă planul tău de afaceri va fi declarat câștigător, vei beneficia de suport personalizat nevoilor tale: vei urma stagii de practică, ți se va oferi consultanță pentru consolidarea și punerea în aplicare a planului de afaceri, precum și sprijin pentru înființarea afacerii.

 

 

 

 

Finanțarea se acordă în cadrul proiectului “START pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.

Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, persoana de contact: Andreea Melinte – Coordonator activitate informare, Telefon: 0318241592, Email: andreea.melinte@ptir.ro , https://www.facebook.com/startpentruafacereata/

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Melinte
Functie: Coordonator activitate informare
Email: andreea.melinte@ptir.ro
Telefon: 318241592
Cuvinte cheie: afaceri, afacere, bani, nerambursabili, fonduri europene

Alte Comunicate de presa de 463 :