Configuratorul LAPP pentru a-ți defini corect strategia de business

Respect, încredere și fiabilitate. Sunt trei termeni de bază pentru orice relație între doi parteneri. Dar, ca în orice relație, există riscuri și posibilitatea unui eșec.

Trebuie planificat, cu atenție, fiecare pas și trebuie să avem în vedere toate scenariile posibile. Prin urmare, alegerea partenerului potrivit de business este esențială. Potențialul partener, care vine cu cele mai bune produse, servicii și sfaturi, va diminua riscurile și va crește valoarea proiectului dumneavoastră.

În funcție de modul în care ne alegem partenerul de afaceri, punem bazele succesului, indiferent dacă vorbim despre o întreprindere mică sau o companie multinațională.

Modul în care partenerii dvs. se ocupă de situații diferite, astfel încât rezultatele să fie eficiente, influențează toate aspectele unui parteneriat. La baza oricărei colaborări profesionale temeinice se află încrederea, respectul reciproc, onestitatea și abilitatea de a asculta opinia altora. De asemenea, trebuie conștientizat faptul că succesul unuia dintre parteneri este întotdeauna și succesul celuilalt partener.

Despre Configuratorul LAPP

LAPP România vă pune la dispoziție peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici și peste 3.770 de angajați în întreaga lume. Polul Nord sau Himalaya, mine sau peșteri subacvatice, instalații de biogaz sau evenimente sportive, în gheață sau zapadă, în aplicații de peste tot din lume se găsesc cabluri și conectori industriali LAPP. Vă furnizăm expertiză tehnică specializată, local, dezvoltând proiectul alături de dvs., conform nevoilor dvs.

E-mail, telefon sau chat online? Suntem întotdeauna disponibili, la fel ca și expertul nostru digital – configuratorul de produse LAPP – o aplicație online, care vă ajută să salvați timp și energie atunci când căutați produsul potrivit.

Peste 40.000 de produse standard formează baza în configuratoarele de produse LAPP, având posibilitatea unui număr infinit de soluții. Folosind criteriile existente, puteți găsi cabluri, presetupe, conectori sau conductori în doar câteva secunde. Aplicația este disponibilă atât pe website, cât și pe tableta sau telefonul mobil.

Alegerea produsului potrivit este simplă și rapidă cu LAPP!

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Cristian Paleologu:

Cand elementele potrivite creeaza un sistem integrat invingator: produsele Franke castiga premiul Red Dot 2022 datorita designului inovator remarcabil.
Noul sondaj lansat de GLAMI în această primăvară aduce date relevante, colectate la începutul lunii aprilie 2021 de la vizitatorii site-ului www.glami.ro.
Designul sofisticat și performanțele tehnologice ale creațiilor Franke au fost recunoscute cu trei premii Red Dot Design 2021 în categoria Product Design.
Intrucat multi utilizatori nu mai pot lucra de la birou sau nu pot participa la evenimente sociale, cumparaturile de moda nu mai sunt prioritati.
În Iulie 2020, Franke Group a anunțat fuziunea diviziilor Faber Hoods & Cooking Systems și Franke Kitchen Systems.