CosmoWorld 2020

Evenimentul este creat de către specialiști pentru specialiști și reunește diverse sectoare ale industriei frumuseții: cosmetică, coafură, make-up, estetică aplicată, nails, spa, wellness, aparatură și educație. Cosmoworld nu este numai o expoziție, ci și o întâlnire la cel mai înalt nivel a profesioniștilor din industrie.

 

Timp de trei zile evenimentul va găzdui specialiști din industrie, atât din țară, cât și din străinătate. Aceștia vor împărtăși din propria experiență profesională celor care vor dori să participe cu scopul de afla mai multe informații, de a dobândi noi cunoștințe, celor care doresc să se perfecționeze sau să-și descopere laturile creative.

 

La Cosmoworld se vor întâlni profesioniștii și experții din diferite domenii care vor susține numeroase demonstrații și prezentări de produse, masterclass-uri, workshop-uri și seminarii, pe scena și în sălile special amenajate: Conferința Pedichură Medicală, Seminar Estetica Poderi, Masterclass Cupio & Alexandra Turkoane Makeup, Seminar Douglas, Edy Dabican Show, Beauty Digital Era, Balayage Superstar Masterclass by Sorin Stratulat, Beauty Talks – eveniment educațional pentru bloggeri susținut de Plus1 & Jurnalul de Estetică.

 

Participanții la eveniment vor avea parte și de un show excepțional în memoria lui Yves Saint Laurent“Eleganță Hair Couture” – un show prezentat de Laurent Tourette împreună cu echipa sa formată din Fathia Benkheloufi, Habdine Kaci, Aurore Doriac și Remi Poitut. Show-ul va avea două părți în care vor fi prezentate coafuri de zi, în prima parte, și coafuri de seară, în cea de-a doua parte, vestimentația va fi asigurată de Cătălin Botezatu, iar machiajul de Academia Mirela Vescan.

 

În cadrul Cosmoworld 2020 va avea loc și competiția Cosmo HAIR Contest – o competiție care va duce hairstyling-ul la nivel de artă. Tematica competiției va fi: coafură – tema Bridal Coiffure 2020; tunsoare – Haircut Trends 2020.

 

Pe lângă specialiștii din întreaga industrie Beauty, vor fi prezenți producători și distribuitori de produse și accesorii din toate sectoarele, precum și asociații, presă și școli de profil.

 

DATE DE CONTACT

Nume: Gabriela Tudor
Email: gabriela.tudor@salus.com.ro
Telefon: 726553191
Website: www.cosmoworld.ro
Cuvinte cheie: beauty, frumusete, eveniment, targ, expozitie, machiaj, nails, makeup, manichiura, hairstyling, hair, coafura, cosmetica, wellness, spa

Alte Comunicate de presa de 449 :