Cum puteti beneficia de consultanta juridica in 2020 ?

Coltuc si asociatii .

Oferim servicii de consultanta juridica, prin intermediul unui cabinet de avocatura afiliat, in urmatoarele domenii : societati comerciale, fuziuni, achizitii, lichidari etc. .
Consultanţă juridică de specialitate. Servicii prompte si eficiente. Gamă completă de servicii integrate de consultanţă. Reputație internațională. Numeroase premii obținute. Echipă cu experiență. Servicii: Corporate, Tax & Legal, Achizitii publice, HR & Legal, Litigii .
PRIMA CONSULTANTA ESTE INTOTDEAUNA GRATUITA .

Despre noi ?

Coltuc si Asociatii

Cea mai buna firma de consultanta juridica firme din Romania are un nou site, o noua identitate: www.coltucsiasociatii.ro
“Lumea afacerilor in 2020 va fi altfel, totul va fi pe repede inainte si trebuie sa fim pregatiti. Nimeni nu mai are timp sa stea sa obtina recomandari sau sa caute pe internet la intamplare” spune Coltuc Marius Vicentiu, manager www.coltucsiasociatii.ro .
De ce? Cum? Pentru a creste interesul fata de informatia expusa, adauga citate relevante ale persoanelor implicate – reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.

NE PUTETI CONTACTA PE FORMULARUL DE PE www.coltucsiasociatii.ro sau WHATSAPP 0745150894

Consultanta juridica gratuita presupune o relatie avocat-client?
Toate raspunsurile acordate de avocati prin intermediul e-mailului au doar caracter informativ si orientativ, necreandu-se astfel vreo obligatie din partea avocatului sau a solicitantului.

Informatiile pe care le furnizez vor fi confidentiale?
Informatiile dumneavoastra cu privire la nume, telefon, adresa de e-mail nu vor fi dezvaluite catre public.

Am pus o intrebare pe site, dar nu am primit raspuns. Care este motivul?
In cazul in care nu ati primit raspuns nici dupa cateva zile de la solicitare, va rugam sa verificati corectitudinea adresei de e-mail furnizate. Este posibil ca adresa sa fie gresita, facand imposibila transmiterea raspunsului catre dumneavoastra..

 

DATE DE CONTACT

Nume: Coltuc Marius Vicentiu
Functie: Manager
Email: avocat@coltuc.ro
Telefon: 745150894
Website: https://coltucsiasociatii.ro
Cuvinte cheie: Consultanta juridica,consultanta,consultanta fiscala,avocat consultanta,consultanta gratuita,coltuc si asociatii,#livecoltuc gdpr

Alte Comunicate de presa de 621 :