Cum sa alegem lampa uv pentru unghii

Atunci cand vrei sa te bucuri de o manichiura reusita si rezistenta care sa atraga atentia celor din jurul tau, ai nevoie de o lampa uv de unghii profesionala.

Acesta este un aparat must have pentru orice doamna si domnisoara care isi doreste o manichiura de nota 10 si uniforma.

Chiar daca esti admiratoare a stilului clasic cu oja uv semipermanenta, a manichiurii cu gel uv sau cu unghii false, este impotant sa stii cum poti alege corect lampa cu uv.

Astfel intr-un timp foarte scurt, tu poti avea manichiura dorita chiar la tine acasa.

Nu va mai fi nevoie sa mergi la salonul de cosmetica pentru ca astfel vei face economie de timp si bani, pentru ca vei utiliza lampa cu uv pentru unghii – care se poate utiliza si in casa ta.

Acest aparata iti asigura o manichiura uniforma, pe termen lung, iar procesul de uscare este rapid.

Trebuie sa stii ca pe piata sunt mai multe tipuri de lampi uv pentru unghii din care poti alege. Printre ele gasim – lampa cu tub – care are un pret mai micut, randamentul este foarte bun, dar durata de utilizare maxima este de 100 de ore a tubului – el trebuie schimbat.

Mai gasim lampi uv cu led – care au pret mai ridicat dar se justifica pentru ca au o durabilitate mare ce poate ajunge la 10.000 de ore iar timpul de uscare este mult mai mic.

Este recomandat sa alegi o lampa uv care se va alimenta la priza pentru a uita de grijile bateriilor sau acumulatorilor.

Trebuie sa fi atenta la puterea pe care o are lampa de unghii cand vrei sa o achizitionezi. Aceasta tine foarte mult de numarul de LED-uri care poate sa ofere o putere maxima de 48W.

Lampile cu LED au o tehnologie avansata care asigura o uscare rapida, protectie suplimentara atat pentru unghii dar si pentru piele.

Te invitam sa descoperi si gama de geluri uv pentru unghii profesionale care sa iti asigure o manichiura frumoasa.

 

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: trainer
Email: contact@janetnails.ro
Telefon: 741216736
Website: https://janetnails.ro/341-geluri-uv

Alte Comunicate de presa de 681 :